Kerem Alışık o soruyu duyunca ne yaptı?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında bir dönem birlikte olan Ebru Gündeş ile Kerem Alışık yıllar sonra bir araya gelmiş ve ikilinin bakışları çok konuşulmuştu. Önceki gün sahilde karşılaşılan Kerem Alışık konuyla ilgili soruya ne yanıt verdi?

Berfin Sengil
10 Ocak 2024 - 12:55
Magazin

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'nin yılbaşı için özel hazırlanan ve ünlü isimlere yer verilen programı çok konuşulmuştu. Geceye damga vuran olaylardan biri de Kerem Alışık'ın sesine hemen dönen Ebru Gündeş'in imalı olduğu düşünülen bakışlarıydı.

Bir dönemin ünlü aşıklarından olan Ebru Gündeş ile Kerem Alışık ikilisinin birbirlerine sarılması ve Alışık'ın jüri üyesi Gündeş'i seçmesi de gecenin çok konuşulanlarından olmuştu.

1995 yılında yayınlanan Fırtınalar dizisinde birlikte oynayan Kerem Alışık ile Ebru Gündeş ile ilgili 'Eski defterler mi açıldı?' derken Kerem Alışık'a konuyla ilgili soru yöneltildi.

Milliyet Cadde'de yer alan habere göre, Kerem Alışık önceki gün Bebek sahilinde objektiflere yansıdı. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında eski sevgilisi Ebru Gündeş ile bakışmalarıyla magazin gündemine oturan Kerem Alışık basın mensuplarını görünce konuşmadı.

Kerem Alışık'a programdaki bakışmalar hatırlatılınca bulunduğu yerden hızla uzaklaştı. Konuyla ilgili soruları yanıtsız bırakan Kerem Alışık'ın gülümsediği anlar ise objektiflerden kaçmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin