Hafsanur Sancaktutan: "Kerem yanlış anlaşılmış"

Kerem Bürsin ile adı aşk dedikodularına karışan oyuncu Hafsanur Sancaktutan iddiaları yanıtladı. Sancaktutan, Kerem Bürsin'in bir davetteki "Maalesef bir erkekle bir kadın yan yana gelince hemen ilişki damgası vurmaya hazır bir milletiz" sözlerine açıklık getirdi.

Berfin Sengil
23 Kasım 2023 - 11:19
Magazin

Yaz aylarında Kanal D'nin çok sevilen yapımlarından Ya Çok Seversen'de başrolde yer alan Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin'in adı birlikte anılmaya ve ikilinin aş yaşadığı öne sürülmüştü.

Kerem Bürsin, geçen ay katıldığı bir söyleşide bu iddialarla ilgili, "Hiç öyle bir şey yok. Hafsanur yakın arkadaşım, çok seviyorum. Maalesef bir erkekle bir kadın yan yana gelince hemen ilişki damgası vurmaya hazır bir milletiz" ifadelerine yer vermişti.

23-11/23/ekran-goruntusu-554.png

Millliyet'in haberine göre, Ya Çok Seversen dizisinin güzel bir proje olduğunu söyleyen Hafsanur Sancaktutan, "Yazın çalıştık, güzel geçti, benim için güzel bir işti. Evet 13 bölüm sürdü ama yurtdışı satışları da iyiydi. Her anlamda doyduk oyuncular olarak, ekip olarak" ifadelerini kullandı.

Kerem Bürsin'in ilişki iddialarını yalanlarken kullandığı 'maalesef' söyleminin yanlış anlaşılmış olabileceğini belirten Sancaktutan, "Kerem ile arada sırada görüşüyoruz. Öyle bir şey hiç yok. Kerem arkadaşım. Öyle mi demiş? Kerem biraz Avrupaî konuştuğu için belki yanlış anlaşılmış olabilir, yine de öyle bir durum yok. Kalbim boş" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin