"Yılın Kadın Dizi Oyuncusu" belli oldu

10. Golden Palm Awards’ta “Yılın Kadın Dizi Oyuncusu” ödülünü almaya hak kazanan isim Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu oldu. Aynı kategoride Serenay Sarıkaya, Özge Yağız, Afra Saraçoğlu, Pınar Deniz isimleri de yer alıyordu.

Berfin Sengil
23 Kasım 2023 - 11:37
Gündem

Kızılcık Şerbeti'ndeki Doğa karakteriyle çok sevilen genç oyuncu Sıla Türkoğlu’nun “Yılın Kadın Dizi Oyuncusu” ödülünü kazandığı duyuruldu. Genç oyuncunun gelecekteki projeleri adına önemli bir adım olan bu ödül, 10. Golden Palm Awards tarafından verildi.

23-11/23/1w.jpg

“Yılın Kadın Dizi Oyuncusu” Ödülü Sıla Türkoğlu'nun!

Genç ve yetenekli oyuncu Sıla Türkoğlu, EMPCLINICS ana sponsorluğunda düzenlenen 10. Golden Palm Awards’ta “Yılın Kadın Dizi Oyuncusu” ödülünü kazandı. Bu başarı, Türkoğlu’nun oyunculuk kariyerinde önemli bir kilometre taşı olarak yerini aldı.

Bu kategoride Türkoğlu’nun yanı sıra Pınar Deniz, Serenay Sarıkaya, Afra Saraçoğlu ve Özge Yağız gibi başarılı isimler de bulunuyordu. Ekranların başarılı yıldızlarının yer aldığı kategorinin kazananı ise Sıla Türkoğlu oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin