Haftanın ses getiren magazin bombaları!

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

resim yok
17 Ağustos 2013 - 10:46
Röportaj

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

 

EŞİNİ 1.5 YIL ÜNLÜ BİR GAZETECİYLE ALDATTI MI?

 

Ceyda Düvenci ile Engin Akgün, boşanmalarından 8 ay sonra yine mahkemelik oldu. Düvenci'nin evli oldukları dönemde, yaklaşık 1,5 yıl boyunca son günlerde çok gündemde olan ünlü bir gazeteciyle kendisini aldattığını iddia eden Akgün, boşanmanın ardından olayı ortak arkadaşlarına anlattı. Durumun ortaya çıkması üzerine ünlü gazeteci, Ceyda Düvenci'yle yollarını ayırdı. Düvenci ise eski eşinin bu konuda konuşmasını engellemek için hakkında mahkemeden tedbir kararı aldırdı.

Ceyda Düvenci'nin eski eşinin iddiaları herkesi şok etti. İddia edilen olayın Düvenci'nin yeni sevgilisiyle tatile çıktıktan sonra ortaya çıkmasını manidar buluyor musunuz?

Bu haberlerin çıkmasının nedeni, tamamen eski kocanın kıskançlık krizlerine girmesi. Ceyda ayrıldıktan sonra ilk kez biriyle görüntülendi. Birlikte tatile çıktılar. Sarmaş dolaş fotoğrafları yayınlandı. Bu fotoğrafları gören eski eş de kıskançlık krizine girdi. Onun üzerine de bir takım şeyler söyledi ki, Ceyda mahkeme kararıyla 6 ay süreyle 'ortak arkadaşlarıyla konuşmama, kötü davranış ve telefonla konuşmama' kararı aldırttı. Çıkan haberlerin üzerine de ortak bir basın açıklaması yaptılar. O açıklamada, "Evliliğimizi anlaşarak özel bir sebep olmaksızın medeni insanlara yakışır şekilde noktaladık. Ancak çocuğumuzun olması sebebiyle halen aile kavramı altında korunması gereken tüm değerler ve hassasiyet bizim için de geçerli olmalıdır. Son günlerde basında yer alan haberler bizleri oldukça üzmüştür. Bundan sonraki süreçte siz basın mensuplarının hakkımızdaki haberleri çok kıymet verdiğimiz çocuğumuz ve dostluğumuzu da dikkate alarak yapmasını rica eder, aksi taktirde müşterek çocuğumuza ve aramızdaki medeni ilişkiye zarar verecek söylemlerde bulunan kişi ve kuruluşlar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaktan da çekinmeyeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri yer aldı.

Madem karı-koca çocukları zarar görmesin diye aralarında ortak bir karar aldılar, o zaman mahkeme kararına ne gerek vardı? Basını dava açmakla tehdit edeceğine, eski kocasını uyarsın. Demek ki Engin Akgün, eski karısının başkalarıyla sarmaş dolaş fotoğraflarını görmeye hazır değil. Yaptıkları açıklama bence çok komik olmuş. Basına saldırmak yerine özel hayatlarına dikkat etsinler. Mahkemeye düşen her şeyden haberimiz oluyor. Elimizde belgeler var. Bunu inkar etmenin anlamı yok.

 

EBRU ŞALLI-HARUN TAN ÇİFTİ BARIŞIYOR MU?

 

Eşi Harun Tan'dan geçtiğimiz haftalarda boşanan Ebru Şallı'nın, Bodrum'da Tan Ailesi'nin evinde tatil yapması kafaları karıştırmıştı. Harun Tan'ın babası Oral Tan, "Ebru Hanım ile bir sorunumuz yok. Harun kimseye bir şey söylemeden başını alıp gitti. İkisinin arası iyi bildiğim kadarıyla. Dönüşte ne olur, bilmiyoruz" dedi. Daha önce Şallı'nın eski eşinin ailesi tarafından istenmediği iddia edilmişti. Şimdi ise aralarının gayet iyi olduğu görülüyor. Geçtiğimiz günlerde Ebru Şallı da kendisine Harun Tan'la boşanmasıyla ilgili sorular sorulunca duygusallaşmıştı.

Oral Tan'ın açıklamalarından geri dönüş olabileceği mesajını alabilir miyiz? Çift yeniden bir araya gelebilir mi?

Hayır, gelmez. Oral Tan'ın demek böyle bir hayali var. Çok üzüldü bu olaya demek ki, böyle bir açıklama yapma gereği duydu. Çocuklar için medeni bir şekilde iletişimlerini devam ettiriyorlar ama ikisi de kendilerine yeni bir düzen kurdu. Ebru şu anda işlerine odaklanmış durumda. Geri dönüşü düşünmediğini biliyorum. Ancak Harun Tan'ın ne düşündüğünü bilemiyorum. Bence barışacaklar düşüncesi sadece Oral Tan'ın hayali.

 

KÜLLENEN AŞK ALEVLENDİ

 

Buse Terim, bir dönem aşk yaşadığı ve babasının veto ettiği Volkan Bahçekapılı ile Çeşme'de görüntülendi. İkili, sarmaş dolaş alışveriş yaptı. Buse sizce babasından onay aldı mı sizce? Küllenen aşk yeniden alevlendi diyebilir miyiz?

Küllenen aşk alevlendi ve Buse Terim babadan onayı da aldı. Çok eskide kalmış bir ilişkiydi. Sancılı bir süreç geçirmişlerdi. Babadan veto yiyen Buse, ilişkiyi sonlandırmak durumunda kalmıştı. Şimdi yeniden bir araya geldiler ve baba Fatih Terim'den onaylı ilerliyor her şey. O yüzden bu ilişkinin evliliğe gideceğini düşünüyorum. El ele aleni bir şekilde gönül rahatlığıyla gezebiliyor. Buse'nin babasından ödü kopuyor. Bir de inanılmaz bir saygısı var babasına karşı. Baba da kızının üzerine titriyor. Bu ilişkiye de onay verdiğini öğrendim. Şu anda çok gençler ama uygun zamanı bulduklarında nikah masasına oturmaya karar vereceklerini düşünüyorum.

[reklam]

SERDAR NİŞANLISINI HER AN KAPTIRABİLİR!

 

Süreyya Yalçın, yaz başından beri sevgilisi ve Serdar Ortaç'ın nişanlısı Chloe Loughnan ile tatil yapıyordu. Bu gruba işlerinden fırsat buldukça Serdar Ortaç da katılıyordu. Ancak çıkan dedikodulardan sonra Yalçın, bu kez başka arkadaşlarıyla Aya Yorgi Koyu'nda objektiflere takıldı.

Serdar Ortaç'ın, yanlarında olamadığı zamanlarda nişanlısını da gece gezmelerine götüren Süreyya Yalçın'a kızdığı ve aralarının bozuk olduğu doğru mu? Yoksa Serdar bey biraz fazla mı kıskançlık yapıyor?

Doğrudur, Serdar kıskançlık yapıyor olabilir. Nişanlısı Chloe, Türkiye'yi, burada yaşamayı, para kazanmayı, eğlenceyi sevdi. Eğer ayrılırlarsa Chloe'ün Türkiye'de kalmaya devam edeceğini ve başka bir sevgili bulacağını iddia ediyorum. Bu konuda ona kızmamak lazım. Serdar onu bu hayata alıştırdı. Her gece eğlence, lüks mekanlarda yemekler, bunların dışında ona iş bulması, hepsi büyüledi Chloe'ü. Süreyya Yalçın'la arkadaşlığı da sevdi. Lüksü dibine kadar yaşayan biri. Serdar her an nişanlısını kaptırabilir. Süreyya'nın ya da sevgilisi Tugay Gökkaya'nın arkadaşlarından birinin sevgilisi olarak görebiliriz Chloe'u. Dikkat Serdar derim.

 

ARDA-SİNEM AŞKINA ANNE ELİ DEĞDİ

 

Ünlü futbolcu Arda Turan ve oyuncu Sinem Kobal'ın bitmek üzere olan ilişkisine anne Nuray Kobal el attı. Ayrılık nedeniyle bir hayli zayıflayan ve oldukça zor günler geçiren Sinem Kobal, annesini de tedirgin etmeye başlayınca, kızının bu hallerinden rahatsız olan Nuray Kobal, Arda Turan ile telefonla görüştü. Bu görüşmenin ardından Kobal ile Turan'ın telefonda konuşmaya başladıkları iddia ediliyor. Turan'ın, geçtiğimiz günlerde 26 yaşına giren Kobal'ı doğum gününde arayarak kutladığı ve çiçek gönderdiği de iddialar arasında.

Yaz boyunca yan yana gelmeyen ikilinin arasındaki soğuk rüzgârlar, Sinem Kobal'ın hayli zayıflamasıyla ayyuka çıktı. Sizce Sinem'in annesinin duruma el koyması, ikilinin arasındaki buzları eritmeye yetecek mi?

Araları çok gergin değildi zaten. İki tarafın da inat yaptığını düşünüyorum. Aileler zaten çok fazla işin içindeydi. Ayrılmalarına kesinlikle seyirci kalmazlardı. Arda'nın zamana ihtiyacı vardı. O zamanın dolmak üzere olduğunu düşünüyorum. Çok yakında Sinem'i İspanya'da görebiliriz. Arda orada yalnız kalmayı tercih etti. Sinem de o yüzden gidemiyordu. Ancak gittiği anda her şey eski haline dönecek. İlk günden beri bu ilişkinin bitmesinin çok zor olacağını söylüyorum. Evliliğe doğru giden bir ilişki bu. Sanırım Sinem Arda'yı çok fazla boğdu. Aralarındaki sorun da bundan kaynaklandı. Arda da özgürlüğüne çok düşkündür. Biraz kafasını futbola yormak istedi. Zaten şimdi tamamen futbola konsantre olmuş durumda. Çok yakında düzeleceklerini düşünüyorum.

 

EVLENDİĞİNE BİN PİŞMAN OLDU

 

Arkadaşları, eşi Alican Özbaş'la sancılı bir boşanma süreci yaşayan Meltem Cumbul'u teselli için moral gecesi düzenledi. Şarkılar, türkülerle coşan Cumbul, ilerleyen saatlerde bağlamanın hüzünlü ezgilerine kendini kaptırdı. Mekândaki diğer müşterilere aldırmadan yere oturdu ve 'Etek Sarı' isimli türküyü okudu.Bu olaydan sonra herkes Meltem Cumbul'un, eşini ne kadar çok sevdiğini ve acı çektiğini konuşuyor.

Cumbul'un bu evliliği yürütmek için çok çaba harcadığı ve kalben istemeyerek boşanacağı sonucunu çıkarabilir miyiz?

Bence Meltem efkar dağıtıyor. Gönlü rahat bir şekilde boşanacağını düşünüyorum. Kesinlikle bundan dolayı üzgün değil. Aksine boşanacağı için mutlu. Evlendiğine pişman oldu. Çünkü yaşanan o kötü olayların hiçbirini haketmedi. Evlilik olayından da soğutmuştur bu olaylar. Bence tövbe etti bir daha evlenmeye. Alican Özbaş kesinlikle Meltem'i haketmiyordu. Meltem'in "Ah ben neden boşanıyorum"dan ziyade, "Neden bu kararı geç aldım" düşüncesinde olduğunu zannediyorum. Kurtulduğuna seviniyor bence.

 

KARI-KOCA MAL KAÇIRMAK İÇİN PLAN KURDU İDDİASI

 

Boşanmalarıyla gündeme gelen sosyetik çift Kemal ve Feryal çifti hakkında yine çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. 49 yaşındaki Feryal Gülman, 21 yıllık eşi 81 yaşındaki Kemal Gülman'a, aldatma nedeniyle boşanma davası açmıştı. Öte yandan Feryal Gülman'ın da ünlü bir işadamıyla kocasını aldattığı iddia edilmişti. Bu iddialara bir yenisi daha eklendi. Çiftin boşanma olayının kurmaca olduğu, alacaklılardan mal kaçırmak için böyle bir plan kurduklarını duyan maliye harekete geçti.

Siz başından beri Kemal Gülman'ın, eşini genç bir kızla aldattığı iddiasına inanmamıştınız. Feryal Hanım hakkındaki iddiaların da hayal ürünü olduğunu belirtmiştiniz. Peki, son iddia hakkında ne düşünüyorsunuz? Çift, gerçekten de alacaklılarından mal kaçırmak için mi böyle bir plan hazırladı?

Bütün piyasa bunu konuşuyor şu an. Bir anda bu duruma gelmeleri herkesi şaşırttı. İlk günden beri bu olayda bir tuhaflık olduğunu söylüyorum. Tutarsız şeyler var ortada. Kemal Bey'in Feryal Hanım'ı aldattığı iddia edilen genç kızı ailesi yurt dışına gönderdi. Mahkeme 6 Eylül'de. O zaman bir adım daha ilerlenecek bu konuda. Gülman çifti dava öncesi çocuklarını İsviçre'de okula yazdırdılar. Bu olaylardan haberdar olmayacak. Karı-koca da bu işle mücadele edecek. Şu anda konuşulmayan, yazılmayan yeni bombaların çıkacağını düşünüyorum. Mahkemede de sürprizler ortaya çıkabilir. Neden bu aile seçildi ve neden bu kız seçildi onu ben de bilemiyorum. Önümüzdeki günlerde her şeyin netlik kazanacağını düşünüyorum. Eğer mal kaçırma nedeniyle böyle bir işin içine girdilerse ve bu doğrulanırsa bence Kemal Bey ülkeyi terk etmek durumunda kalacaktır.
 

 

ÇAĞATAY ULUSOY'UN BÜYÜK SIRRI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin