Haftaya damga vuran magazin dedikoduları!

Haftanın magazin bombaları

resim yok
22 Mart 2014 - 11:43
Magazin

Haftanın magazin bombaları...

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

 

CAN ATEŞ KIZINI GÖRDÜ MÜ?

Şubat ayında kızı Lara'yı dünyaya getiren Meryem Uzerli doğum kilolarından kurtuldu. Uzerli, doğumdan 37 gün sonra çektirdiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Oyuncunun zayıf hali takipçilerinin beğenisini topladı.

Yavaş yavaş eski haline dönen oyuncu, yakında Türkiye'ye döner mi? Bebeği ile Can Ateş'in buluşması yakın mı? Yoksa Ateş sessiz sedasız Almanya'ya gidip kızını gördü mü?

Can Ateş'in çocuğu görüp görmediğini bilmiyorum görmüş olsaydı, Meryem bunu duyururdu çünkü her şeyi Instagram'da paylaşıyor. Doğum anında da Can'ı yanında istememişti. Ne zaman baba-kız buluşurlar bilemiyorum. Meryem kendini toparlıyor. Doğumdan sonra çok sistematik bir şekilde beslenerek fazla kilolarından kurtuldu. Fotoğraflar böyle gösteriyor. Yabancılarda böyle bir şey var işte. Aşerme filan da onlarda olmadığı için doktor ne diyorsa ona göre hareket ediyorlar. Mesela bizde anneler önce çocuğum diyor. Anne adayları sadece bebeklerini düşünüyor, alınan kiloları umursamıyorlar. Yabancılar ise hem kendilerini hem bebeklerini düşünüyor. Meryem de bu düşüncede gördüğüm kadarıyla. Paylaştığı fotoğraflardan da eski haline döndüğü görülüyor.

 

BURCU ESMERSOY REDDEDİLDİ Mİ?

Bir süre önce nişanlısı Sami Kiresepi'den ayrılan Burcu Esmersoy'la ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Buna göre, 37 yaşındaki güzel sunucu, kendisinden 10 yaş küçük Kerem Bürsin'e abayı yaktı. Ancak genç oyuncu, TV programına da konuk olduğu Esmersoy'u reddetti! Bu haberlere sadece gülüp geçtiğini söyleyen güzel sunucu ise "Hayatınızda kimse olmadığında dedikodunun sınırı olmuyor" dedi.

Türkiye'nin en beğenilen kadınları arasında gösterilen Burcu Esmersoy hakkında çıkan "reddedildi" haberleri, Kerem Bürsin yerinde olmak isteyen birçok erkeği şok etti. Güzel sunucu iddiayı yalanladı ama bu iddianın gerçeklik payı var mıydı?[reklam]

Burcu Esmersoy'la Kerem Bürsin'in aşk yaşayabileceğine ihtimal vermiyorum. Burcu konuyla ilgili açıklama yaptı. Bunun üzerine benim bir şey söylemem doğru olmaz. Ancak iyi ki bir ilişkileri olmadı. Kerem çok genç bir oyuncu. 14-18 yaş arasındaki kızların idolü. Kıvanç Tatlıtuğ'un yerini alabilecek biri. İnanılmaz bir hayranlık duyuyorlar ona. Ünlüler dünyasında sıkça rastlanan bir durum aslında, genç erkeklerin kendilerinden büyük kadınlarla birlikte olma isteği. Filmlere bile konu olan bir durum bu. Genelde bu kadar popüler olan, bütün kadınların peşinden koştuğu, yakışıklılığıyla dikkat çeken erkekler, bambaşka kadınlara âşık olurlar. Bu da genellikle kendilerinden yaşça büyük kadınlar olur. Ardından o kadınlardan darbe yedikleri zaman da kendi yaşıtlarına dönerler. Kerem ile Burcu arasında da çok yaş farkı var. Olmaması hayırlı olmuş bence.

 

BEBEĞİNİ NEDEN SADECE 1 HAFTA EMZİRDİ?

Demet Akalın, kızı Hira'yı 04 Şubat'ta dünyaya getirdikten hemen sonra sıkı bir diyete başladı. Hamileliğinde aldığı 31 kilonunun 15'ini doğum yaptıktan sadece 1 ay sonra veren 41 yaşındaki şarkıcı, uyguladığı rejimle birçok kişinin tepkisini çekti. Akalın, "Bebeğimi sadece 1 hafta emzirebildim" diyerek de eleştirilerin artmasına yol açtı. Bu eleştirilerin ardından kızını Türkiye'de bırakıp eşiyle Milano'ya giden, bir de bira içerken fotoğraf paylaşan Akalın, topa tutuldu.

Ünlü şarkıcının kilo verme uğruna bebeğini sadece bir hafta emzirmesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Akalın'ı bu duruma ne itti? "Doğum kilolarından kurtulamadı" haberlerinin çıkmasını istememesi bir neden olabilir mi?

Demet Akalın'ın doğumla ilgili yaşadığı bir sıkıntı nedeniyle çok büyük ağrıları var. Bel ve kalça ağrısından ayakta zor duruyor. Doktoruyla da yaşadığı bir sıkıntı var. Bu ağrılarının sorumlusu olarak gördüğü doktorunu mahkeme veriyor. Demet dün, Hira'yı neden sadece bir hafta emzirdiğiyle ilgili de konuştu. Geçmişte birçok kez silikon taktırdığı için yaşadığı bir problem varmış. Bu yüzden bebeğini emzirememiş. Zaten Demet, bebeği o kadar istedikten sonra sırf kilo vermek uğruna, onu en önemli besin olan anne sütünden mahrum bırakmaz. Bebeğine zarar verecek şeylerden kaçınır. Bunların yanı sıra kilolarıyla ilgili haberleri kafasına takacak bir kadın da değil. Tabi keşke 6 ay emzirebilseydi ama sağlık durumu elvermedi.

 

 

ENGİN ALTAN DÜZYATAN ESKİ SEVGİLİSİYLE AYNI MEKANDA! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin