Hakan Akkaya'ya hırsızlık suçlaması!

Modacı Hakan Akkaya ile ortağı Zehra Benek Altolga açtıkları mağazayı kapatırken birbirlerini hırsızlıkla suçladı. Savcı iki ortak için de dava açtı.

resim yok
16 Aralık 2013 - 14:43
Magazin

Modacı Hakan Akkaya ile ortağı Zehra Benek Altolga açtıkları mağazayı kapatırken birbirlerini hırsızlıkla suçladı.

 

Savcı iki ortak için de dava açtı.

 

Neler yaşanıyor?

 

İşte detaylar:

 

HIRSIZLIK MODASI

İstanbul Nişantaşı'nda bir giyim mağazasını ortak işlettiği Zehra Benek Altolga ile anlaşmazlık yaşayan modacı Hakan Akkaya mahkemelik oldu.

 

İşyerini kapatma kararı alan her iki ortak birbirini suçlayınca ikisine de, "paydaş ile malik olunan mal üzerinde hırsızlık" suçlarından 6'şar yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

 

İDDİANAMEYE GÖRE...

İddianameye göre, Hakan Akkaya 1 yıl önce Nişantaşı'nda, dayısının eski eşi Zehra Benek Altolga ile yarı yarıya hissedarı olduğu Altolga Giyim Sanayi ve Tic.Ltd. Şirketi'ni kurarak bir giyim mağazası açtı. Ancak zaman içinde Akkaya ve Altolga mağazanın işletilmesinde problemler yaşamaya başladılar.

 

Ortaklar, mağazayı kapatma kararı alınca Altoga, 6 giysiyi işyerinden çıkardı.

 

Akkaya ise yazar kasa, masa, led ışıkları ve koltuğu işyerinden gizlice götürdü. Bunun üzerine Zehra Benek Altolga karakola başvurarak ortağından şikayetçi oldu.[reklam]

İKİSİ DE DAVALIK OLDU

Altolga, mağazayı kurarken tüm demirbaş ve dekorasyon masraflarını kendisinin karşıladığını iddia etti. Hakan Akkaya ise giyisileri kendisinin hazırladığını söyledi.

 

Savcılık, birbirleri hakkında şikayette bulunan eski ortaklar hakkında "müşteki-şüpheli" sıfatıyla dava açtı.

 

Her ikisi hakkında "paydaş ile malik olunan mal üzerinde hırsızlık ve muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık" suçundan 2 yıl 2 aydan 6 yıla kadar hapis istendi.

 

 

ESTETİK UĞRUNA 81 YAŞINDA BIÇAK ALTINA YATTI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin