resim yok
16 Aralık 2013 - 16:26
Magazin

Benedict Cumberbatch:

 

Sherlock'u baştan yaratan adam.

 

Oyuncu bir aileden gelen ve sahneyle ilişkisi çok küçük yaşlarda başlayan Benedict Cumberbatch yetenekli olmasına yetenekliydi hep, ama kariyerinin dönüm noktası alışılmışın dışında bir Sherlock Holmes karakteri çizip onu dünyanın dört bir yanındaki hayranlara sevdirince gerçekleşti.

 

Çeşitli bağımsız yapımlarda rol alıp, TV dizilerinde yan karakterler canlandıran Benedict Cumberbatch, Sherlock sonrasında sinemanın en aranan yüzlerinden biri haline geldi.

 

ÜÇ ÖNEMLİ PROJE

Rol ayırımı yapmadan, bir oyuncu olarak deneyebileceği, kendini zorlayabileceği tüm riskleri göze alarak devam ettiği kariyerinde Parade's End sonrasında çok önemli üç projeye imza attı.

 

Bunlardan ilki Hunger'la yönetmenlik çıkışını yapan Steve McQueen imzalı ve bu yılın en iddialı Oscar adaylarından biri olması beklenen 12 Years a Slave, ikincisi de son dönemin en ses getiren isimlerinden biri olan Julian Assange'ı canlandırdığı ilk başrolü The Fifth Estate,

 

Üçüncü önemli proje ise Meryl Streep'ten Julia Roberts'a, Chris Cooper'danEwan McGregor'a zengin oyuncu kadrosuyla bir ödül mıknatısı olan August: Osage County.[reklam]

DOLU DOLU KARİYER

Geçen yıl oynadığı Star Trek ve The Hobbit filmleri de listeye eklenince onun yaşındaki biri kariyerindedaha çok yükselemezdi herhalde.

 

SON YAPIMLARI

Sherlock (2013)

August: Osage County (2013)

Wikileaks: Beşinci Kuvvet (2013)

Magik (2013)

12 Yıllık Esaret (2013)

Sherlock (2013)

Star Trek: Bilinmeze Doğru (2013)

Parade's End (2012)

 

 

'ROSEMARY'S BABY' DİZİ OLUYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin