Hakan: Muhafız 2. sezon fragmanı yayınlandı! Ölümsüzler Uyanıyor!

Netflix'in ilk Türkiye yapımı dizisi Hakan: Muhafız'ın merakla beklenen 2. sezon fragmanı nihayet yayınlandı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
28 Mart 2019 - 11:41
Yeni Bölüm

Başrolünde Çağatay Ulusoy'un rol aldığı, Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan gibi başarılı isimlerin rol aldığı, Netflix'in ilk Türkiye yapımı dizisi Hakan: Muhafız'ın (The Protector) merakla beklenen 2. sezon fragmanı nihayet yayınlandı. 

19-03/28/haka.png

İlk sezonu ile büyük ses getiren ve heyecan uyandıran fantastik türdeki Hakan: Muhafız dizisi, 2. sezonunda kadroya yeni katılacak olan güçlü oyuncular ve daha da derinleşecek olan hikayesi ile izleyenlerin karşısında olacak. Geçtiğimiz Aralık ayında yayınlanan ilk sezonunun hemen ardından "Hakan: Muhafız'ın 2. sezonu ne zaman?" sorusunun cevabının ilgiyle takip edilmesinin ardından beklenen haber geldi.

Hakan: Muhafız 2. sezon oyuncuları kimler?

İlgiyle takip edilen dizinin 2. sezonunda oyuncu kadrosuna: Burçin Terzioğlu, Engin Öztürk, Saygın Soysal ve Boran Kuzum gibi sevilen oyuncuların yanı sıra genç oyunculardan Miray Daner de dizinin konuk oyuncularından olacak. 

Hakan Muhafız 2. sezon ne zaman?

19-03/28/burcin-terzi.png

Kendi halinde bir genç olan Hakan'ın (Çağatay Ulusoy) hayatının, aslında İstanbul'u korumakla görevlendirilen bir kahraman olduğunu öğrenmesi ile değişmesi ve yüzyıllardır süregelen bir mirasın sahibi olduğunu öğrenen Hakan'ın, son Ölümsüz'ü yok etme yolunda oldukça heyecanlı ve tehlikeli bir yola girmesini konu alan Hakan: Muhafız'ın 2. sezonu, 26 Nisan 2018 Cuma günü başlayacak. 

Hakan: Muhafız 2. sezonda neler olacak?

19-03/28/leyla-hakan.png

Ölümsüzün kanı ile yeniden hayata dönen Leyla, Hakan'ın aşkını sonuna kadar kazanıyor. Hakan'ın, "Dünya ne kadar delirirse delirsin bizim mutlu bir sonumuz olacak" dediği Leyla, sevilen dizinin 3. sezonunda yer almayacak. Leyla'ya 2. sezonda neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Ölümsüzler uyanıyor..

19-03/28/lumsuz-ler.png

"7 ölümsüz de uyanmış, İstanbul'da cirit atıyor. Muhafızsız İstanbul'un 7 ölümsüz karşısında hiçbir şansı yok." Ölümsüzlerin hedefi ise önce İstanbul'u sonra da bütün insanlığı yok etmek olacak. İlk hedefleri de muhafızdan kurtulmak.. Büyük bir saldırı planı içinde olan ölümsüzlerin karşısında duran İstanbul'un muhafızı Hakan'ı korumak isteyen sadıkların sayısı da artıyor..

Hakan: Muhafız oyuncuları:

Çağatay Ulusoy (Hakan) , Hazar Ergüçlü (Zeynep) , Ayça Ayşin Turan (Leyla) , Mehmet Kurtuluş (Mazhar) , Okan Yalabık (Faysal) , Mehmet Yılmaz Ak (Tekin) , Yurdaer Okur (Kemal) , Cihat Süvarioğlu (Yasin) , Erol Gedik (Murat) , Cankat Aydos (Memo) , Yücel Erten (Neşet) , Defne Kayalar (Suzan) , Cem Yiğit Üzümoğlu (Emir) , Burçin Terzioğlu (Rüya) , Özgür Bayraktar (Sadık Adam) , Saygın Soysal (Mergen) , Engin Öztürk (Sadık adam) , Boran Kuzum (Ölümsüz)

Hakan: Muhafız 2. sezon fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin