Hakan: Muhafız 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu?

Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı ilk Türk Netflix dizisi Hakan: Muhafız 2. sezon ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu mu?

Nurşah
19 Aralık 2018 - 14:47
Magazin

Yetenekli genç oyuncular ve onlara eşlik eden başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile Hakan: Muhafız dizisi senenin en çok konuşulan yapımları arasına girdi. İlk sezon tüm bölümleri ile izleyici karşısına çıkan fantastik türdeki dizinin ikinci sezon yayın tarihi belli oldu mu? Hakan: Muhafız yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

18-12/19/hakan-muhafiz-2-sezon.jpg 

Hakan: Muhafız 2. sezon tarihi ne zaman?

İlk Türk Netflix dizisi geçtiğimiz hafta cuma günü yani 14 Aralık tarihinde ilk sezon bölümleri ile izleyicinin beğenisine sunuldu. Sosyal medyada da büyük bir yankı uyandıran dizi IMDb'ye de başarılı bir puanla giriş yaptı. Merakla izlenen dizi ilk sezon bölümleri ile şu an 8.1 puanda...

Bir çırpıda bitirilen ilk sezonun ardından, izleyiciler dizinin ikinci sezon bölümlerini de merak etmeye başladılar. Geçtiğimiz haftalarda Hakan: Muhafız dizisi için gerçekleştirilen basın toplantısında ise ikinci sezon onayı alındığı duyurulmuştu. Tüm bunların ardından Hakan: Muhafız dizisinin yeni sezonunun 2019 yılının yaz aylarında izleyici karşısında olacağı söylentiler arasında yer alıyor fakat henüz net bir tarih paylaşılmadı. 

Şahin Tepesi dizisinin yıldızı Boran Kuzum'un da yeni sezonda kadroya dahil olduğu Hakan: Muhafız dizisi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

26 Nisan güncellemesi: Hakan: Muhafız dizisinin merakla beklenen yeni sezon bölümleri bugün itibarıyla izleyici karşısına çıktı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin