Kardeş Çocukları dizisinin kadrosuna usta oyuncu Engin Alkan da dahil oldu!

Star Tv ekranlarında yayınlanmak üzere Gold Film tarafından hazırlanan Kardeş Çocukları dizisinin kadrosuna Engin Alkan da dahil oldu. İşte detaylar...

Merve Mutlu
19 Aralık 2018 - 13:54
Magazin

Oyuncu kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Alara Turan, Furkan Andıç, Murat Daltaban, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez gibi başarılı oyuncuların yer alacağı Kardeş Çocukları dizisi için hazırlıklar devam ediyor. 

Yönetmen koltuğuna Faruk Teber'in yer alacağı, ünlü senarist Sırma Yanık'ın "Evlatlar annelerin sınavıdır, hayaller de hayatların" sloganıyla senaryosunu yazdığı Kardeş Çocukları dizisinin oyuncu kadrosuna Evrim Doğan'ın ardından şimdi de Engin Alkan dahil oldu. 

18-12/19/engin-alkan.jpg

Oyuncu Engin Alkan, başroldeki Umay'ın evlendiği mimar 'Refik Karay' karakterini canlandıracak. 

Kardeş Çocukları dizisinin konusu nedir?

18-12/19/kardes-cocukalri-1545217976.png

Geçmişte Yıldırım Saner adlı bir doktora aşık olan Umay ve Ümran adlı iki kızkardeşin hikayesi anlatılacak. Kadına şiddeti de sorgulayacak ve sosyal bir sorumluluk üstlenecek olan dizide, rkasında büyük bir sırrı bırakıp büyükşehire kaçıp yepyeni bir kimlikle zengin bir hayata adım atan Umay (Nur Fettahoğlu) ve Ümran'ın (Ayça Bingöl) hikayesi anlatılacak. Umay'ın evlendiği mimar 'Refik Karay' karakterini ise usta oyuncu Engin Alkan canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin