Hakan:Muhafız dizisi ikinci sezon onayı aldı!

Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı ilk Türk Netflix dizisi Hakan:Muhafız ikinci sezon onayını almayı başardı! İşte detaylar!

Nurşah
04 Aralık 2018 - 13:48
Magazin

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Okan Yalabık gibi sevilen isimlerin yer aldığı merakla beklenen ilk Türk Netflix dizisi için geri sayım başladı. İlk sezon heyecanına günler kala Hakan:Muhafız dizisi için ikinci sezon onayı da alındı! Hürriyet haberine göre,Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısında dizi ile ilgili gelişmeler aktarıldı...

 18-12/04/hakan-muhafiz-ikinci-sezon.jpg

Hakan:Muhafız ikinci sezon kadrosunda kimler var?

Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi adlı kitabın uyarlaması olan dizi, büyük bir merakla bekleniyor. İlk sezon tüm bölümlerinin aynı anda Netflix üzerinden izleyici ile buluşacağı Hakan:Muhafız (The Protector) dizisinin ikinci sezonu için ise onay alındı!  Bu haberi Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl şu sözlerle duyurdu:

Bugün resmi olarak 2. sezonun çekileceğini duyurmak istiyorum. Yeni oyuncuların katılacağı 2. sezonu da 2019'da izleyiciyle buluşturacağız.

İstanbul ile ilgili bu hikayeyi anlatabilmenin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Luegenbiehl, Hakan:Muhafız dizisinin dünyanın her yerindeki izleyicilerden olumlu yorumlar alacağını düşündüğünü belirtti...

Merakla beklenen dizinin ikinci sezon oyuncu kadrosuna Şahin Tepesi'nin yıldızı Boran Kuzum ve sevilen oyuncu Engin Öztürk'ün de dahil olduğu söyleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin