Hakan Muhafız Mergen (Saygın Soysal) kimdir?

Hakan Muhafız dizisinde Mergen karakterini canlandıran sevilen oyuncu Saygın Soysal hakkında merak edilenler...

Nurşah
26 Nisan 2019 - 17:08
Yeni Bölüm

Netflix yapımı Hakan: Muhafız ikinci sezon bölümleri ile izleyici karşısına çıktı... Dizinin kadrosuna bu sezon dahil olan Mergen karakterini canlandıran Saygın Soysal kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler...

19-04/26/hakan-muhafiz-mergen.jpg 

Hakan Muhafız Mergen kimdir?

Hakan Muhafız dizisinin ekrana gelen ilk sezon finalinde, Hakan'ın kanı ile tüm Ölümsüzler'in uyandığını izlemiştik. Dizinin ekrana gelen diğer bölümlerindeki flash back sahnelerinde ise Ölümsüzler'den birisi olan Mergen'in, Faysal ile Rüya arasında yaşanan ilişkiden hoşnut olmadığını öğrendik... Karakter hakkındaki detaylar 2. sezonda şekillenecek gibi görünüyor...

19-04/26/saygin-soysal-hakan-muhafiz.jpg

Saygın Soysal kimdir?

21 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da ailesinin tek çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. An itibarıyla 37 yaşındadır... Liseyi Trabzon'da okumuş ardından Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun olmuştur... 2018'de Gökçe Uzun ile evlenmiştir.  Günümüze dek pek çok dizi ve sinema projesinde izlediğimiz Saygın Soysal'ın son projesi ise Show Tv'de izleyici karşısına çıkan ve final bölümü ile ekrana gelecek olan Nöbet dizisidir.

19-04/26/saygin-soysal-dizileri.jpg 

Saygın Soysal dizileri

Nöbet
Hakan: Muhafız
Çukur
Payitaht Abdülhamid
46 Yok Olan
Kara Para Aşk
Muhteşem Yüzyıl
Al Yazmalım
Bu Kalp Seni Unutur mu
Hatırla Sevgili
Kırık Kanatlar
Güz Yangını

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin