Halit Ergenç iğne ipliğe döndü

Oyuncu Halit Ergenç, geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Ergenç zayıflığıyla dikkat çekerken, neden 10 kilo verdiğini de açıkladı.

Berfin Sengil
22 Mart 2024 - 15:35
Magazin

Önceki gün Bebek'te objektiflere yansıyan Halit Ergenç'in zayıf hali gözlerden kaçmadı. Son olarak Tuba Büyüküstün ile yer aldığı Yarın Yokmuş Gibi dizisiyle adından söz ettiren Ergenç basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmedi.

İki Ülke Arasında Mekik Dokuyorlar

Kendisi gibi oyuncu eşi Bergüzar Korel ile birlikte Londra ve Türkiye arasında gidip gelen Halit Ergenç, "Ben arada gidip geliyorum. Çocukların bir okul tatili var şimdilerde. Onlar da yakın zamanda yanıma gelecekler. Burada da biraz kalacağız, sonra beraber döneceğiz" diye konuştu.

Taşınma Sürecinden Bahsetti

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Halit Ergenç iki ülke arasında gidip gelmenin zor olduğunu kaydederken, "Zor tabii ki, aileyle ayrı olmak da zor. Sık sık gidip gelmek de zor. Sonuçta bambaşka bir iş de yapıyor olabilirdim. Uzun yol kaptanı olabilirdim. O zaman daha da az görüşecektik ama şimdi şükür ki görüşebiliyoruz. Orada da evimizi taşıdık ama bu bilgileri siz nereden biliyorsunuz? Başka bir semte taşındık, böyle bir karar aldık. Çocukların okulu da değişti, biraz o sebepten oldu" dedi.

Bergüzar Korel'in Düğüm isimli yapımını izlediğini de belirten Halit Ergenç, "Bergüzar Korel harika oynuyor. Ben çok beğendim" diye esprili bir yaklaşım sergiledi.

10 Kilo Verdiğini Açıkladı

Çok kilo verdiği dikkatlerden kaçmayan Halit Ergenç, "Rolüm gereği 10 kilo verdim. Bu süreçte destek aldım. Çünkü bu kilo alıp vermek insan sağlığını da etkileyebilir. Motivasyonunuz yerindeyse rahatça verebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin