Özcan Alper'in yeni filmi 'Dönüş'ten ilk kareler yayınlandı

Timuçin Esen ile Leyla Tanlar'ın başrolünde yer aldığı bir Özcan Alper filmi olan Dönüş'ten ilk kareler yayınlandı. İstanbul'dan Gürcistan'a uzanan bir aşk hikayesinin anlatıldığı Dönüş'ün çekimleri devam ediyor. Dönüş ne anlatıyor? Dönüş ne zaman vizyona girecek? Dönüş oyuncuları kimler? Leyla Tanlar kimdir? Timuçin Esen kimdir? Özcan Alper kimdir, nereli?

Karanlık Gece filmiyle 59. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Film ödülünün yanı sıra çok sayıda ödülün de sahibi olan ve Sonbahar, Aşıklar Bayramı, Gelecek Uzun Sürer gibi başarılı yapımlarda imzası bulunan usta yönetmen Özcan Alper'in yeni filmi Dönüş'ten kareler paylaşıldı.

Leyla Tanlar ile Timuçin Esen'i buluşturan Dönüş filminin çekimleri sürerken, paylaşılan ilk kareler de seyircinin heyecanını arttırdı. İstanbul'da başlayan ve Karadeniz sahilini takip ederek Gürcistan'a uzanacak olan imkansız bir aşkın anlatılacağı film, hayatı dert edinen bir adam ile yabancı bir kadına odaklanacak.

Sky Films ile Nar Film imzalı Dönüş'ün senaryosunu, yönetmen koltuğunda oturan Özcan Alper ile birlikte Lusin Dink ve Uğur Aydedim birlikte kaleme aldı.

Filmin yapımcılığını Emre Oskay ve Soner Alper üstlenirken, başrollerde ise Leyla Tanlar ile Timuçin Esen yer alıyor.

Dönüş'ün vizyon tarihine dair henüz net bir bilgi paylaşılmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin