Halit Ergenç o ülkede ilgiden şaşkına döndü!

Halit Ergenç'e Bosna Hersek'te Süleyman tezahüratı!

resim yok
21 Ağustos 2014 - 14:44
Magazin

Halit Ergenç'e Bosna Hersek'te Süleyman tezahüratı!

20. Sa­ray­bos­na Film Fes­ti­va­li, ün­lü sanat­çı­la­rı ağır­la­ma­ya de­vam edi­yor.

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin 'Süleyman'ı Halit Ergenç, 20'nci Saraybosna Film Festivali'nin özel konuğu olarak kırmızı halıda hayranlarını selamladı.

 

BÜYÜK İLGİ!

Gösterilen ilgiden şaşkın olduğunu söyleyen Ergenç'e Saraybosnalılar, 'Süleyman' tezahüratı yaptı.

Bosna'da yaşanan savaşın izlerini silmek ve Saraybosna'yı yeniden kültür ve sanatın adresi yapmak amacıyla organize edilen 20'nci Saraybosna Film Festivali, beşinci gününde ünlü santçıları ağırlamaya devam ediyor.

Yayınlandığı dört sezon boyunca reyting listelerinin zirvesinde yer alan ve dünyanın birçok ülkesinde yakından takip edilen 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin başrol oyuncusu Halit Ergenç, festivalin 'özel konuğu' olarak kırmızı halıda hayranlarını selamladı.

 

ŞAŞKINA DÖNDÜ

Ulusal Tiyatro binasının önünde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Ergenç, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, karşılaştığı ilgiden dolayı şaşkın olduğunu söyledi.[reklam]

Saraybosna'da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ve Saraybosna Film Festivali'ne ilk kez katıldığını kaydeden Ergenç, Saraybosnalılar'ın kendisini büyük bir misafirpervelikle konuk ettiğini ifade etti. Ergenç'i görmek için Ulusal Tiyatro binasının önündeki alanı dolduran Saraybosnalılar, 'Süleyman' tezahüratı yaptı.

 

'BURAYA YENİDEN GELMELİYİM'

Daha sonra AA muhabirine röportaj veren Ergenç, ''Benim için çok yeterli bir gezi olmadı, buraya yeniden dönmek zorundayım. Ailemle bir ziyaret daha yapacağım. Burası ben de çok büyük etki bıraktı. Birçok insanla tanıştım ve beni evimdeymiş gibi rahat ettirdiler'' dedi.

Bosna Hersek'in yaşadığı savaşa da değinen Ergenç, savaşın üzerinden geçen 20 yılın uzun bir zaman olmadığını, ancak buna rağmen insanların geleceğe umutla baktığını gözlemlediğini söyledi.

 

 

HALİT ERGENÇ'LE AŞK, HAYAT VE OYUNCULUĞA DAİR RÖPORTAJ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin