Halit Ergenç'ten dev yatırım!

10 gün sonra sahneye çıkacak ve...

resim yok
09 Mart 2014 - 11:50
Magazin

Son dönemde Star TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Muhteşem Yüzyıl'la yıldızını iyice parlatan Halit Ergenç'ten milyon dolarlık yatırım!

 

Halit Jobs! 10 gün sonra sahneye çıkacak ve...


Ünlü oyuncu bilişim dünyasına hızlı bir giriş yapacak.

 

İşte detaylar:

 

İNTERNET UYGULAMASI

Halit Ergenç, kuzeni Aziz Akgül'le birlikte kurup 1 milyon dolar yatırdığı Twitter ve Facebook benzeri Pondr adlı internet uygulamasını büyük bir lansmanla tıpkı Apple'ın kurucusu Steve Jobs gibi sahneye çıkıp bizzat tanıtacak.

 

LANSMAN 10 GÜN SONRA

Ergenç, kuzeni Aziz Akgül'le birlikte kurduğu Pondr adlı internet uygulamasını 10 gün sonra büyük bir lansmanla tanıtacak.

Ünlü oyuncu, Twitter ve Facebook'un değişik bir versiyonu olan uygulamanın tanıtımını tıpkı Apple'ın kurucusu Steve Jobs gibi sahneye çıkıp bizzat yapacak.[reklam]

1 MİLYON YATIRDI

Halit Ergenç, 1 milyon dolara yakın yatırım yaptığı söylenen uygulamanın nasıl işlediğini gazetecilerin önünde sahnede anlatacak.

 

'O MU...'

Ergenç'in büyük ilgi göreceğine inandığı Pondr'da kullanıcılar birbirine benzer iki ürünün fotoğrafını uygulamaya yüklüyor ve takipçilerine, 'O mu, yoksa bu mu?' diye soruyor.

 

 

HALİT ERGENÇ VE BERGÜZAR KOREL'DEN SÜRPRİZ PARTİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin