Halka Cengiz Erkmen kimdir? Halka'nın lideri kim?

TRT'nin sevilen dizisi Halka, güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile oldukça dikkat çekiyor. Halka Cengiz Erkmen kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
12 Şubat 2019 - 16:56
Yeni Bölüm

TRT'nin sevilen dizisi Halka, güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile oldukça dikkat çekiyor. Halka Cengiz Erkmen kimdir? Gerçek adı nedir?

Halka Cengiz Erkmen kimdir? 

19-02/06/halka-1549454644.png

Organize Suç Örgütü olan Halka'nın lideri Cengiz Erkmen'dir. Cihangir ve Kaan'ın peşine düştüğü, emniyetin hem içinde hem peşinde olduğu örgüt lideridir. 

Halka dizisinde Halka'nın lideri Cengiz Erkmen karakterini Turhan Kaya canlandırmaktadır.

Turhan Kaya kimdir?

19-02/06/tk-1549454934.jpg

1951 yılında İstanbul’da doğan usta oyuncu Turhan Kaya, birçok dizi ve sinema filminde rol almıştır. 2011 senesinde bir dönem İngiltere York st John Üniversitesinde oyunculuk eğitimi almış ardından İtalya’da Creative Chaos’ta performans eğitimi almıştır. Daha önce Kurşun Yarası, Çemberimde Gül Oya, Binbir Gece, Doktorlar, Bıçak Sırtı, Kurtlar Vadisi Pusu gibi projelerde rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin