Halka dizisi Cihangir kimdir?

TRT1 ekranlarının önümüzdeki haftalarda başlaması planlanan yeni polisiye dizisi Halka'nın oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekiyor. Halka dizisi Cihangir kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
14 Ocak 2019 - 10:41
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarının önümüzdeki haftalarda başlaması planlanan yeni polisiye dizisi Halka'nın oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekiyor. Halka dizisi Cihangir kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Halka dizisi Cihangir kimdir?

18-12/20/cihangir.png

Uzakta kalan ve peşini bırakmayan bir geçmişin ardından Kaan ile birlikte eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını sorarlar. Mafyanın, paranın,  entrikanın konuştuğu bir hayatın içindedirler.  Adını bilmedikleri, dehşetli yüzünü günbegün tanıdıkları Halka adındaki suç örgütü ile karşı karşıya gelirler. 

Halka dizisinde Cihangir karakterini Serkan Çayoğlu canlandırmaktadır. 

Serkan Çayoğlu kimdir?

18-12/20/serkan-cayoglu.png

31 Mayıs 1987 doğumlu oyuncu, Üniversite ekonomi bölümünde okumuş ve eğitimini Almanya'da tamamlamıştır. Mankenliğe de orada başlamış aynı dönemde tiyatro oyunları ile oyunculuğa adım atmıştır. 1.88 boyunda ve 82 kilodur.

Birkaç sene önce İstanbul'a yerleşen Serkan Çayoğlu ilk önce burada modellik yapmayı düşünmüş. Daha sonra Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine Kuzey Güney dizisinde rol alarak başlayan oyuncu dizde Merve Boluğur'un İtalya'dan gelen arkadaşını canlandırmıştı.

Hande Yener'in "ya ya ya" adlı şarkısının klibinde de rol alan yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu daha sonra ise Zeytin Tepesi dizisinde mühendis Burak Altaylı karakterini canlandırdı. Birçok usta isimlerle birlikte Zeytin Tepesi dizisinde rol alan oyuncu dizi final yaptıktan bir süre sonra Kiraz Mevsimi için teklif aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin