Haluk Bilginer'li Alex Rider dizisinin 2. sezonu ile ilgili önemli gelişme!

Usta aktör Haluk Bilginer'i de kadrosunda bulunduran Alex Rider dizisinin 2. sezonundan haber var! Yeni sezon çekimleri yakın bir gelecekte başlıyor. Detaylar...

Sony Pictures Televizyon destekli Eleventh Hour Films, Anthony Horowitz'in casusluk-gerilim türündeki roman serisinden uyarlanan "Alex Rider" dizisinin 2. sezonu için önümüzdeki yılın başından itibaren sete çıkmaya hazırlanıyor.

ALEX RIDER 2. SEZON ÇEKİMLERİ YAKINDA BAŞLIYOR!

Haluk Bilginer'in de oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin yeni sezon onayı ile ilgili Sony cephesinden henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da dizi ekibinin 25 Ocak'ta İngiltere'nin güneybatısındaki Bristol şehrinde 22 hafta sürmesi planlanan yeni sezon çekimlerine başlaması bekleniyor.

Aslında yeni sezon çekimlerine bu yıl içinde başlanması planlanıyordu. Ancak dünya genelindeki salgının etkisiyle tarih konusunda sapma yaşandı ve planlar değişti.

20-11/03/alex-rider.jpg

Alex Rider'ın ilk sezonu tamamen Sony Pictures Television'ın Uluslararası Prodüksiyon ve Global Dağıtım birimlerince finanse edilmiş; Sony daha sonra ilk sezonun yayın haklarını Amazon'un ABD'deki reklam destekli yayın platformu IMDb TV'ye ve İngiltere'deki Amazon Prime'a satmıştı.

Sony'nin ikinci sezonu yine tek başına finanse edip etmeyeceği ya da yeni sezon için bir ortaklığa girip girmeyeceği konusunda bir bilgi mevcut değil.

ALEX RIDER NASIL BİR DİZİ?

Alex Rider dizisinde; Otto Farrant, çocukluğundan beri casusluk eğitimi almış İngiliz genç Alex Rider'ı canlandırırken; Stephen Dillane ve Vicky McClure ikilisi MI6'nın yeraltı dünyasının bir kolu olan The Department'ın üyeleri olarak yer alıyorlar.

Dizinin konusu kısaca şöyle: Amcasının gizemli biçimde ölümünün ardından Alex Rider, kendisini tehlikeli sırlarla dolu casusluk dünyasına giden bir yolda bulur. Amcasının bildiği gibi biri olmadığını keşfeden Alex Rider bundan sonra kendi yolunu takip etmeye başlar.

20-11/03/alex-rider-dizi-foto.jpg

Dizinin ilk sezonunda uyarlama senaryoyu Guy Burt kaleme alırken; Horowitz, Eleventh Hour CEO'su Jill Green, Eve Gutierrez, Burt ve Andreas Prochaska yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

"Alex Rider" (Sony) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin