Hande Ataizi tutmayan dizisi için RTÜK'ü suçladı

Hande Ataizi'nin yer aldığı yeni dizi 7 bölüm sonra reytinglere yenildiği için erken final yapıyor.

resim yok
12 Şubat 2016 - 16:05
İptal - Onay

Hande Ataizi, rol aldığı ‘Hayat Mucizelere Gebe’ dizisinin 7 bölüm sonra erkenden final yapmasıyla ilgili, RTÜK’ün dizileri çok fazla kısıtladığından dert yanarak "Lezbiyen olmaz, gay olmaz deyince işin matematiği bozuluyor" dedi.
 

 

"REYTİNGLER ASLINDA DÜŞÜK DEĞİL"

Hande Ataizi, Nişantaşı’nda önceki gün spor salonu çıkışı objektiflere takıldı. Sözcü'nün haberine göre, dizinin reytinglerinin aslında düşük olmadığını, uyarlama işi yaptıkların için ritmin tutmadığını anlatan oyuncu “Doğru işlenemedi, ritmi tutturulamadı. Adaptasyonların öyle bir riski oluyor. Uyarlama olunca ince bir çizgi var. Amerika’da sansür olmadığı için o tip işlerde bize uyarlamasında sorunlar yaşanıyor. Bizde ‘Onu yapma, bunu gösterme olunca’ işin matematiği bozuluyor” şeklinde konuştu.
 

YOK LEZBİYEN OLMAZ, GAY OLMAZ..

Bakire bir kızın tıbbi bir hatayla hamile kalmasının anlatıldığı dizide çok fazla sansür olduğunu ifade eden Ataizi “Bir sürü dizilerde neler var. ‘Yok burada şu olmaz, yok lezbiyen olmaz, gay olmaz.' Dizide bir sıcak aile bölümü bir de entrika bölümü vardı” sözlerini kullandı.
 
 

YENİ GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Yeni dizi görüşmelerine başladığını bir de televizyon programı teklifi aldığını sözlerine ekleyen Ataizi, “Yeni işler var şimdi onlara konsantre oldum. Bir dizi bir de program var. Olursa martta olacak” dedi.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin