Hande Doğandemir takipçisine sert çıktı

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Hande Doğandemir, bir takipçisinden gelen yoruma tepkisiz kalmadı.

Berfin Sengil
06 Mayıs 2024 - 16:13
Magazin

Güneşi Beklerken dizisiyle tanınan ve Annemizi Beklerken, Hayat Bugün gibi yapımlarda yer alan Hande Doğandemir, bir süredir ekranlardan uzak. Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla sevenlerine seslenen Doğandemir bu kez takipçisine söylediği sert sözler nedeniyle gündem oldu.

Hande Doğandemir son olarak sosyal medya hesabından kendi kurduğu markayı tanıtmak için bir makyaj videosu paylaştı.

Bu paylaşımının ardından Hande Doğandemir'e bir takipçisinden, "Oynadığı tüm diziler final yapınca çareyi influencer olmakta bulmuş ama gelin görün ki onu bile becerememiş. Bir nemlendirici sür suratına... Tüm tuşlara aynı anda basıyorsun" yorumu geldi.

Doğandemir ise bu yoruma karşılık şu ifadeleri kullandı:

"Oyunculuğa devam, tiyatro oyunuma ve sinema filmlerime beklerim. Influencer olmayı aşağılaman bir kenara bir kadın girişimci olarak kurduğum marka ile bir video çektim. Birilerine çalışarak, üreterek ilham vermek çok kıymetli. Sen ne iş yapıyorsun ablacığım? Önce terbiyeli olacaksın."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin