Sandık Kokusu 21. Bölüm 2. Tanıtımı yayında! Karsu ve Atilla’nın arasındaki buzlar eriyor!

Sandık Kokusu 21. Bölüm 2. Tanıtımı yayınlandı. Sandık Kokusu 20. bölümde neler yaşandı? Sandık Konusu 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimlerdir? Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Sandık Kokusu reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
06 Mayıs 2024 - 21:12
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi Sandık Kokusu’nun yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Hasan, Atilla’dan Filiz’e kendini affettirmek için tüyo istiyor. Mert’in sahne aldığı gecede Irmak, Karsu ve Atilla bir araya geliyor. Nihayet Filiz’i konuşmaya ikna eden Hasan’ın kendini Filiz’e affettirip affettiremeceği merak uyandırıyor. Karsu ve Atilla’nın arasındaki buzların eridiği görülürken, Karsu Atilla’nın ‘’Evlenmek ister misin?’’ sorusu karşısında şoke oluyor.

SANDIK KOKUSU’NUN 21. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Karsu, çocukları alıp Reha’nın yanına taşınma kararı alır. Karsu ve çocukların gelişi başta Reha’yı çok sevindirse de acaba işler istediği gibi gidecek midir? Hasan’ın illegal işlerden elini çekmesi bazı ortaklarını rahatsız eder. Ortaklardan biri olan Süleyman, işlerin devam etmesi için Hasan’ı tehdit eder. Karsu, Atilla’dan özür dileyip kendini affettirmek ister ve Atilla’ya bir sürpriz hazırlar.

Karsu’nun bu çabasına Atilla’nın tepkisi ne olacaktır? Hasan, Filiz ile konuşup kendini affettirmeye çalışır. Ancak Filiz’in Karsu meselesinde içi rahat değildir. Hasan, Filiz’i rahatlatmak için Karsu’dan özür dileme kararı alır.  Karsu’dan özür dilemeye çalışırken Hasan’ın karşısına nasıl bir engel çıkacaktır?

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin