Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün yeni dizisi Masal Çiçeği'nin ismi değişti!

Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün merakla beklenen yeni dizisi Masal Çiçeği'nin ismi değişti!

Nurşah
07 Ocak 2019 - 11:07
Magazin

Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün başrolde yer alacağı yeni dizi Masal Çiçeği başlamadan isim değişikliği yaptı! Masal Çiçeği adı ile izleyiciye duyurulan dizinin yeni ismi ne oldu? Ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

19-01/07/masal-cicegi-ismi-degisti.jpg

Masal Çiçeği dizisinin adı değişti!

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlaması planlanan Masal Çiçeği dizisinin adı değişti! Yüzleşme olarak ismi değiştirilen dizinin oyuncu kadrosunda oldukça başarılı isimler yer alıyor. Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Uğur Yücel, Zeynep Eronat ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi sevilen isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin çekimlerine ise önümüzdeki günlerde başlanacak!

Antalya'da çekilecek olan dizinin senaryosunu ise Filinta dizisinde de imzası bulunan Altuğ Küçük kaleme alacak. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Yüzleşme dizisinin yayın tarihi ise henüz belli olmadı. Suç ve dram türünde olacak dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin