Bir Litre Gözyaşı dizisinin Figen'i Sanem Çelik diziden ayrıldı!

Başarılı oyuncu Sanem Çelik, Bir Litre Gözyaşı dizisinden ayrılıyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
07 Ocak 2019 - 10:59
Magazin

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner gibi başarılı isimlerin yer aldığı Bir Litre Gözyaşı dizisinde şaşırtan bir ayrılık yaşanıyor. 

Bir Litre Gözyaşı dizisinde, tedavisi mümkün olmayan bir hastalığın içerisinde ölümü bekleyen Cihan'a, son zamanlarını güzel yaşatmaya çalışan, mücadele eden annesi Figen karakterini canlandıran Sanem Çelik, diziden ayrılıyor.

19-01/07/sanem-celik.png

40 yaşında, hala güzelliğiyle dikkat çeken, her şeye yetişmeye çalışan, enerjik, her zaman kendi tercihlerini yaşamış, bu uğurda gereken bedelleri ödemiş ama bundan hiçbir zaman pişman olmamış güçlü bir kadın olan Figen'i canlandıran Sanem Çelik, Medyatava'nın haberine göre: 13. bölümde Bir Litre Gözyaşı dizisinden ayrıldı. 

Henüz neden ayrıldığı bilinmeyen Sanem Çelik'in yeni proje için mi diziyi bıraktığı sorusu merak uyandırıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin