Hande Doğandemir'in yeni dizisi Yüzleşme'den bir fragman daha geldi!

Hande Doğandemir ve usta oyuncu Uğur Yücel'in başrolde yer aldığı Yüzleşme dizisinden ikinci tanıtım fragmanı yayınlandı!

Nurşah
31 Ocak 2019 - 11:39
Gündem

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkması beklenen Yüzleşme dizisininden 2. tanıtım fragmanı da geldi! Usta oyuncu Uğur Yücel'in başrolde olduğu ve yetenekli isimler Hande Doğandemir, Engin Öztürk ve Yiğit Kirazcı'nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Yüzleşme dizisi şimdiden büyük bir merakla bekleniyor!

Yüzleşme 2. tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yüzleşme dizisi çok yakında izleyici karşısında olacak!

T Company imzası taşıyan dizi bir kayıp hikayesinin etrafında şekillenecek. Çiçek yetiştiriciliği ile ünlü Kalender Kasabası'ında geçen Yüzleşme'de geçmişte yaşanan sırlarla dolu olaylar bir bir açığa çıkacak ve izleyicileri kendisine bağlayacak... Yüzleşme'den sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...

19-01/31/yuzlesme-yeni-dizi.jpg

Oyuncu kadrosunda Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Yiğit Kirazcı, Engin Öztürk, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Yeşim Eronat'ın yer aldığı suç ve dram türündeki Yüzleşme dizisi çok kısa bir süre sonra Kanal D ekranlarında izleyici karşısındaki ilk sınavını verecek!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin