Merve Mutlu
05 Şubat 2021 - 13:52
Magazin

Bir yaz dizisi olarak Fox ekranlarında yayın hayatına başlayan ve hala başarıyla devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin başrolleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin arasında kavga çıktığı ve bu nedenle sete ara verildiği iddiaları gündeme oturdu. Oyunculardan açıklama gelmezken yapım şirketi paylaşığı görselle iddiaları çürüttü. 

21-02/05/sen-cal-kapimi-1612522739.png

Birbirinden başarılı ve sevilen oyuncuları kadrosunda bir araya getiren ve hikayesi ile de gönüllere taht kurmayı başaran dizi tam gaz devam ediyor. Bir oyunla başlayan sahte ilişkileri süresince ilişkileri gerçeğe dönüşen Eda ve Serkan'ın hikayesini anlatan dizinin başrolleri hakkında ortaya atılan ilginç bir iddia kafaları karıştırdı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in kavga ettikleri iddiasını yapım şirketi yalanladı!

21-02/05/mf-yapim.png

Özel yaşamlarında da oldukça yakıştırılan ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılan dizi çifti Bürsin ve Erçel'in tartıştıkları ve bu yüzden sete ara verildiği iddia edilmiş, Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre de aralarına kara kedi giren ikilinin tartışması setin ara vermesine neden olmuştu. Boynunu inciten Erçel'in rahatsızlığının set arası bahanesi olarak gösterildiğini iddia eden Üstündağ'ın verdiği bilgileri yalanlayan paylaşım yapım şirketinden geldi. Yarın akşam 30. bölümüyle ekranlarda olacak olan dizinin yapım şirketi MF Yapım "Sette her zamanki gibi keyfimiz yerinde!" paylaşımıyla iddiaları yalanladı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin