Sen Çal Kapımı'nın yıldızları Hande Erçel ile Kerem Bürsin kavgalı mı?

Sen Çal Kapımı dizisinin başrolleri kavga mı etti?

Merve Mutlu
05 Şubat 2021 - 12:41
Magazin

Fox ekranlarında yayınlanan ve yaz dizisi olarak başladığı halde başarısıyla yoluna devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin başrolleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in kavga ettiği iddiası dizinin fanlarını şaşırttı. Özel hayatlarında da çok yakıştırılan ikilinin arasında neler olduğu merak ediliyor.

21-02/05/sen-cal-kapimi.png

Birbirinden başarılı ve sevilen oyuncuları kadrosunda bir araya getiren ve hikayesi ile de gönüllere taht kurmayı başaran dizi tam gaz devam ediyor. Bir oyunla başlayan sahte ilişkileri süresince ilişkileri gerçeğe dönüşen Eda ve Serkan'ın hikayesini anlatan dizinin başrolleri hakkında ortaya atılan ilginç bir iddia kafaları karıştırdı.

Sen Çal Kapımı'nın yıldızları Hande Erçel ile Kerem Bürsin kavgalı mı?

21-02/05/sen-cal.png

Özel yaşamlarında da oldukça yakıştırılan ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılan dizi çifti Bürsin ve Erçel'in tartıştıkları ve bu yüzden sete ara verildiği iddia edildi. 

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in kavgasının ardından çekimler yarıda kesildi. Mehmet Üstündağ konuyla ilgili olarak bu iddialarda bulundu: Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, haklarında “Birlikteler mi, değiller mi?” dedikoduları hiç eksik olmayan rol arkadaşları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in arasına kara kedi girmiş! Aldığım duyumlara göre araları açıldığı için sette kavga eden ikili yüzünden çekimler yarıda kesilmiş. Aralarına giren “kara kedi”nin ne olduğunu öğrenemedim ama yapım şirketi, setin tatil edilmesini Hande Erçel’in boyun rahatsızlığına bağlamış. Bir süre önce boynunu inciten ve boyunlukla gezen güzel oyuncu, ağrıları arttığı için çekimlere devam edemeyeceğini söyleyip birkaç gün izin istemiş." 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin