Hande Erçel'in yeğeninden güzel haber geldi!

Sosyal medya fenomeni Gamze Erçel ve Caner Yıldırım'ın yaklaşık 1,5 yıldır kanser tedavisi gören kızları Mavi'nin hastalığı atlattığı açıklandı. İşte Gamze Erçel'den gelen haberin detayları...

Berfin Sengil
02 Ocak 2024 - 09:05
Magazin

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ile Caner Yıldırım’ın dört yaşındaki kızları Mavi, bir süredir kanser hastalığıyla mücadele ediyordu. Erçel ailesinden konuyla ilgili müjdeli haber sonunda geldi.

Mavi İyi

Kanseri yenen çocuklar için kullanılan zil çalmayı Mavi ile yapan Gamze Erçel şunları söyledi:

"Şükürler olsun ki Mavi'nin durumu gayet iyi. O iyi olunca bizler de iyi oluyoruz. Ne zor günlerdi. Sağlıktan daha önemli bir şey olmadığını size de hatırlatmak isterim" 

Mavi'nin durumuyla ilgili teyzesi Hande Erçel'den de geçtiğimiz aylarda, "Mavi iyi, daha da iyiyi gidiyor" açıklaması gelmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin