Hande Soral nasıl ünlü oldu? İşte ünlü yıldızın hikayesi..

Ekranların sevilen ismi Hande Soral nasıl ünlü oldu?

Merve Mutlu
06 Mayıs 2020 - 13:57
Magazin

Küçük Kadınlar ile başlayan oyunculuk kariyeri boyunca: Budala, Fatih, Yılanların Öcü, Yılların Öcü, Diriliş Ertuğrul, Kalbim Yangın Yeri ve Evlat Kokusu adlı projelerde yer alan Hande Soral nasıl ünlü oldu? sorusunun cevabı haberimizde. 

Hande Soral nasıl ünlü oldu?

20-05/06/handee-soral.png

Hande Soral birgün arkadaşları ile birlikte, Tolga Çevik'in yer aldığı eğlence programı Komedi Dükkanı'nı izlemeye gitmişti. Sahneye konuk çağıran Çevik'in çağrısına uyan Soral sahneye çıktı ve 5 dakika kalması gerekirken tam 45 dakika boyunca sahnede kaldı. Yeteneği keşfedilen Soral programın bitmesinin ardından yapımcı tarafından kenara çekildi ve oyuncu olmak isteyip istemediği soruldu. Böylece şöhretin kapısına ona açıldı ve ilk projesi olarak da Küçük Kadınlar dizisinde rol aldı. 

Hande Soral kimdir?

20-05/06/hande-soral.jpg

2 Şubat 1987 doğumlu olan ve Bursalı olan Soral, Turgutalp Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'ne giren Hande Soral, bir gün TRT ekranlarında yayınlanan Komedi Dükkanı adlı programa katılınca oyunculuk serüveni de başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin