Hande Soral ve İsmail Demirci'nin oğlu sosyal medyaya damga vurdu!

6 yıl önce nikah masasına oturan ünlü çift Hande Soral ve İsmail Demirci önceki gün oğulları Ali'nin doğum gününü kutladı. Biribinden eğlenceli kareleri sosyal medyada paylaşan çiftin fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı! Hande Soral kimdir? Hande Soral ve İsmail Demirci'nin çocuğunun adı ne? İsmail Demirci kaç yaşında?

Gülcan Tarımoğlu
31 Mayıs 2023 - 10:31
Magazin

Ünlü oyuncu çift Hande Soral ve İsmail Demirci önceki gün oğulları Ali'nin 1. yaş gününü kutladı.

Hande Soral, 1 yaşına giren oğlunun doğum gününden kareleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Fotoğraflara kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

23-05/31/fxykghmauaqihuh.jpg

Mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftin oğulları bir yaşına bastı. Hande Soral, oğlunun doğduğu gün çekilen fotoğrafını, "İyi ki doğdun canım oğlum. Bana öğrettiğin, yaşattığın, hissettirdiğin her şeye bin şükür" notuyla paylaştı.

23-05/31/fxykgi7aiaengpu.jpg

Ancak fotoğraflardaki bir detay sosyal medyaya damga vurdu! Hande Soral'ın oğlu Ali'nin yüz ifadesi sosyal medyada bir çok güldüren yoruma neden oldu. İşte o yorumlardan bazıları...

23-05/31/fxymxxkakau1aui.jpg

23-05/31/1.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin