Hande Yener'den Simge Sağın'a taraftar tartışması: "Simge'ye soralım bunu"

Şarkıcı Hande Yener, katıldığı programda Simge Sağın'ı hedef aldı. Yener, Beşiktaş taraftarı olan Sağın'ın Galatasaray kutlamalarına katılmasını eleştirdi. Peki Hande Yener, Simge Sağın'a ne dedi? Simge Sağın cevap verdi mi?

ozan
06 Ekim 2023 - 16:26
Magazin

Şarkıcı Hande Yener, YouTube’da Sibel Arna'nın kanalına konuk oldu. Fenerbahçe taraftarı olan Yener, Beşiktaş taraftarı olan şarkıcı Simge Sağın’ı gittiği Galatasaray kutlamaları nedeniyle eleştirdi.

'Beşiktaş ve Galatasaray stadına maça gitmezdim'

Yener, "Fenerbahçeli iki futbolcu iki şarkımı sahiplendi. Maçta ya 'Beni Sev' çalıyor ya da 'Sebastian'. Dedim stad beni çağırıyor. Hem maça gittim hem de sağolsun başkanımız Ali Koç beni özel bir geceye davet etti, formamı imzaladı. Şarkılarımı Beşiktaş ya da Galatasataylı bir futbolcu sahiplenseydi onların stadına maça gitmezdim" dedi.

23-10/06/hande-yener.jpg

Çağırdılar ama gitmedi

Simge Sağın'ın Galatasaray kutlamalarına katılması üzerinden yorum yapan Hande Yener, "Fenerliyim ya ben. Simge, Beşiktaşlı olarak Galatasaray’ın maçına gitti. Kendince çözdü durumu ama taraftarlar bunu anlamıyor. Bir kere beni Beşiktaş davet etti ama gidersem ne olur bilemediğim için gidemedim. Simge’ye soralım bunu" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin