Hangi sırayla izlerseniz izleyin hikayesini anlayabildiğiniz o dizi: 'Kaleidoscope'

Netflix'in başrolünde Breaking Bad'den tanıdığımız Giancarlo Esposito'nun yer aldığı yeni soygun dizisi Kaleidoscope geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başladı. Yayına girdiği günden itibaren yoğun ilgiyle izlendi. Peki Kaleidoscope dizisinin konusu ne? Kaleidoscope dizisi kaç bölüm? Kaleidoscope 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Kaleidoscope dizisinin izleme sırası neden fark etmiyor? Kaleidoscope dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Usta
04 Ocak 2023 - 09:15
Kültür Sanat

Netflix, yeni içerikleriyle karşımıza çıkmaya devam ederken beyin yakan yapımlara da yer vermeden geçmiyor. Bunlardan biri de yayın hayatına yeni başlayan Kaleidoscope dizisi. Peki Kaleidoscope dizisinin konusu ne? İşte detaylar!

23-01/04/kaleidoscope-netflix.jpeg

KALEİDOSCOPE DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Oyuncu kadrosunda ise dünyaca ünlü aktör Giancarlo Esposito'nun bulunduğu ayrıca Rufus Sewell, Jai Courtney, Tati Gabrielle, Paz Vega, Rosaline Elbay gibi yıldız isimlerinde yer aldığı yapım 8 bölümlük bir mini dizi olarak 1 Ocak tarihinde yayınlanmaya başladı.

23-01/04/kaleidoscope.jpg

PEKİ KALEİDOSCOPE DİZİSİNi FARKLI KILAN ÖZELLİK NE?

Kaleidoscope, bildiğimiz diğer dizilerin aksina çok farklı bir izleme sistemine sahip. Diziyi sırayla izlemek yerine, yani yapımı 1’den 8’inci bölüme kadar izlemenize gerek yok. İzleyiciler, dizinin bahsi olan soygunu farklı zaman dilimlerini içeren sekiz bölümü de istedikleri sırayla izleyerek, soyguncuların planlarının başladığı zamandan vurgunun altı ay sonrasına kadar geçen 24 yıllık süreyi içeren hikâye, herkesin kendi bakış açısına göre şekilleniyor.

23-01/04/will-netflix-s-kaleidoscope-get-a-season-2-1672759601.jpg

Ayrıca diziyi hangi sıra ve şekilde izlerseniz izleyin hikâye her zaman soygunun gerçekleştiği ‘Beyaz’ adlı son bölüm ile sonlanıyor. Bu şekilde de izleyicilerin farklı bakış açılarıyla aynı sona ulaşması ve yaşanan oalyları kendi yorumlarıyla bitirmesi amaçlanıyor. Netflix, doğrusal olmayan bir hikaye anlatımına sahip dizinin bölüm sıralamasını her kullanıcıya farklı bir şekilde sundu.

Kaleidoscope dizisinin rastgele izleyebileceğiniz bölümlerin isimleri ise şu şekilde;

Siyah

Sarı

Yeşil

Mavi

Turuncu

Mor

Kırmızı

Pembe

Beyaz (son bölüm)

23-01/04/1.jpg

KALEIDOSCOPE, şimdi sadece Netflix’te!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin