Hangi ünlü isim Gelsin Hayat Bildiği Gibi'ye katılıyor! Dizide kime hayat verecek?

Show TV'nin başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan ve Öge Özberk'in yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi'ye güzel bir oyuncu dahil oluyor. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin oyuncu kadrosuna kim dahil oluyor? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 28. bölümüne hangi güzel oyuncu katılacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 28. bölümünde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Pelin Görkem'i kimdir? Serenay Aktaş kimdir?

Volkan Usta
01 Şubat 2023 - 11:10
Kültür Sanat

Show TV’nin, yapımını BKM’nin üstlendiği, beğeniyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibinin ekrana gelecek yeni bölümüne sevilen oyuncu Serenay Aktaş konuk oluyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden görevli memur ‘Pelin Görkem’ karakterini canlandıracak olan Aktaş, Sadi ile Songül arasında bir kıskançlığa sebep olacak.

23-02/01/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2.jpg

Songül, kendisine verilen İtalyan bir uyuşturucu kuryesini koruma görevindeyken bir başka polis memuru olan Pelin Görkem ise Sadi’yi korumak için görevlendirilir. Bu geçici görevler Payaslılar arasında gözle görülür bir çekişmeye sebep olur.

23-02/01/gelsin-hayat-bildigi-gibi-3.jpg 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin