Hangi yaz dönemi dizisi için final kararı alındı?

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Atv'de yaz dizilerinin de yavaş yavaş sonu gelmeye başladı.

resim yok
02 Eylül 2013 - 09:55
Magazin

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Atv'de yaz dizilerinin de yavaş yavaş sonu gelmeye başladı.

 

ERKEN VEDA

Başrollerini Umut Kurt, Bora Akkaş, Sera Tokdemir'in paylaştığı, aynı evi paylaşan zıt karakterli 2 öğrencinin eğlenceli yaşamının ele alındığı ve Pazar akşamları Atv'de ekrana gelen dizi Yüksek Giriş dün akşam yayınlanan bölümüyle ekranlara veda etti.

 

TOKDEMİR TEŞEKKÜR ETTİ

Dizinin oyuncularından Sera Tokdemir, kişisel Twitter hesabından projede emeği geçen herkesi kutlayıp, izleyicilere teşekkür etti.

 

MESAJI

Tokdemir, hayranlarının üzüldüğünü söylemesinin ardından "Seracanlar severim sizi.. üzülmeyin lütfen! projeler başlayabilir, devam edebileceği gibi bitebilir de.ya hiç başlamasaydı? :) herşey kısmet" mesajını yayınladı.

 

HER HAFTA...

Global Prodüksiyon’un yapımcılığını üstlendiği ve İsa Yıldız’ın yönetmen koltuğuna oturduğu sevilen sit-com dizisine her hafta ünlü biri konuk oluyordu.

 

CESUR KARAKTERİ HAKKINDA

Umut Kurt, kendisiyle yapılan bir röportajda karakteri hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

 

''Acayip sevdim 'Cesur'u. Durduk yerde başını beladan belaya sokuyor. Sonra kendini o beladan kurtarmaya çalışırken daha da batıyor. Kafası cinliğe çalışıyor.''

 

NE ANLATIYORDU?

Dizide aynı evi paylaşan zıt karakterli iki öğrenci İzmirli Cesur ve Adanalı Kirve'nin eğlenceli hikâyesi anlatılıyor. Cesur ve Kirve'nin tek ortak noktaları dersle ve okulla ilgisi olmayan iki tembel, öğrencimsi olmaları...

Okulla zaten pek ilgili olmayan iki arkadaş, güzeller güzeli Ece ve kuzeni Ayşegül kendilerine komşu olarak gelince, okulu tamamen boşlarlar.[reklam]

Dizinin müzikleri ise Dolapdere Big Gang grubundan Gökay Süngü'nün imzasını taşıyordu.

 

SON BÖLÜM ÖZETİ

Can dostlar Kirve ve Cesur'un arasına kara kedi girer. Birbirlerine ağır hakaretler eden Cesur ve Kirve'yi apartmandakiler barıştırmaya çalışsalar da başarılı olamazlar.

Kirve, en yakın arkadaşıyla arasının bozulmasına üzülürken, Cesur yine Ece'yle yakınlaşabilmek için durumu kendi çıkarına göre kullanır.

 

 

YÜKSEK GİRİŞ'İN CESUR'U UMUT KURT HAKKINDA HİÇ DUYMADIKLARINIZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin