Hangi yıldız yükselişte, hangileri düşüşte?

Reyting savaşı kimi oyuncuların kazancına darbe vururken kimi oyuncuların ise fiyatlarını uçuşa geçirdi.

resim yok
22 Temmuz 2013 - 12:54
Magazin

Ünlü oyuncuların kaznaçları sürekli merak konusu olmuştur.

 

Peki son dönemde kim inişte, kim çıkışta? Detaylar yazımızının devamında...

 

Reyting savaşı kimi oyuncuların kazancına darbe vururken kimi oyuncuların ise fiyatlarını uçuşa geçirdi.

 

Nasibini alanlar!

Dizilerin tutmaması sektörde oyuncular olarak gösterilirken Nurgül Yeşilçay da bu durumdan nasibini alanlar arasında yerini aldı.

 

İndirime gitti


Son oynadığı ’Sultan’ dizisinden bölüm başına 55 bin TL alan güzel oyuncu, dizi istenen reytingi almayınca yeni projeler için ücretinde indirime gitti.

BEBEK İŞİ'NDEN BÖLÜM BAŞINA 6 BİN TL ALIYOR

Son filmi ’Aşk Kırmızı’yla gişede hüsran yaşayan oyuncu, alacağı parayı yarıya düşürdü.

Fiyatını 20 bin TL’ye indirdiği kulislerde konuşulurken, 25 dakikalık yeni dizisi  ’Bebek İşi’nden bölüm başına 6 bin TL aldığı öğrenildi.

 

Toplam kazancı ne olacak?

Çekimlerinin  iki ayda tamamlanması planlanan ve 40 bölüm çekilecek olan diziden oyuncu böylelikle 240 bin TL kazanmış olacak.

 

Bebek İşi’nde, genç bir çiftin bebekleri Yankı’nın dünyaya gelmesiyle değişen hayatları, bebeğin gözünden ve hayal dünyasından oldukça esprili, eğlenceli bir dille anlatılıyor.
 

[reklam]
GAMZE ÖZÇELİK YÜKSELİŞTE

Nurgül Yeşilçay’ın  cephesinde dizilerinin kaldırılmasından ötürü sıkıntılar yaşanırken, Gamze Özçelik ise oyunculukta tavan yaptı.

Oynadığı ’Arka Sokaklar’ dizisi  dört sezondur yayınlanan Özçelik, diziden ayrılarak bu sezon yepyeni  bir yapımla izleyici karşısına çıkacak.

 

Özçelik, yeni sezonda Fatih adlı dizide rol alacak. Dizinin kadrosunda ayrıca Mehmet Akif Alakurt, Seda Akman ve Aslı Tandoğan gibi isimler de yer alıyor.

Diziden bölüm başı 10 bin TL  alan oyuncu, fiyatını 25 bin TL’ye çıkartarak kazancını yükselten oyuncu  oldu.

 

 

GAMZE ÖZÇELİK SEVGİLİSİYLE TATİLDE! DETAYLAR VE GÖRÜNTÜLER BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin