Wilma Elles, hem özel hem iş hayatındaki olaylarla gündemde!

Reklam aşkı iddiasıyla başlayan Wilma Elles-Kerem Göğüş ilişkisi sona erdi.

resim yok
22 Temmuz 2013 - 11:47
Magazin

Wilma Elles gündemden düşmüyor! Oyuncu, hem özel hem de iş hayatında olaylarla gündemde!

 

Reklam aşkı iddiasıyla başlayan Wilma Elles-Kerem Göğüş ilişkisi sona erdi!

 

Kaprisleri bezdiriyor!


Göğüş'ün telefonlarına çıkmayan Elles'in yeni dizisinin setinde kaprisleriyle çalışma arkadaşlarını bezdirdiği iddia ediliyor.

 

İlişkiye nokta!


Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Carolin karakteriyle ünlenen Alman oyuncu Wilma Elles, müteahhit sevgilisi Kerem Göğüş'le ilişkisine nokta koydu.

 

Reklam ilişkisi miydi?

Çiftin ilişkilerini herkesin gözü önünde yaşaması nedeniyle 'reklam ilişkisi' olduğu iddia edilen birlikteliği Elles'in sonlandırdığı öğrenildi.

SETTE HUZURSUZLUK

Wilma Elles'in Öyle Bir Geçer Zaman ki sonrası Fox'ta yayınlanan ve 25. bölümde kadrosuna dahil olduğu 'Kahireli Palas' dizisinin setinde sinirli davranışlarıyla gerginlik çıkardığı öğrenildi.

 

Telefonlara cevap vermiyor

Çok izlenen ve geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında finalini gerçekleştiren Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin ardından dahil olduğu dizide 3 karakteri birden canlandıran ve sette oldukça fazla zaman geçiren Elles'in kaprislerinin set çalışanlarını bezdirdiği ve Göğüş'ün barışma telefonlarına cevap vermediği iddia edildi.

 

Üç farklı rol!

Wilma Elles'in Kahireli Palas'taki rolünün en ilginç özelliği; Emily'i, Emily'nin annesi Martha'yı ve Martha'nın yaşlılığı olmak üzere üç farklı karakteri aynı anda canlandıriyor olması.
[reklam]
Dizinin 26. bölüm özeti şöyle:

Rezzan verdiği yemek sonrasi Emily'e kanı iyice ısınmıştır. Kemal ise iş gezisi yalanını bir gün daha uzatmaya karar vermiştir.

Tuncer ve Mert yeni planların peşindedirler ve Ali'nin şirkette çslışmaya başlamasından çok rahatsızdırlar, foyalarının ortaya çıkmasından korkarlar...

Emily bu sırada kafeye de gidip ordaki kızlarla da samimiyeti çok kısa sürede kurar. Alp, Sibel'in yerini öğrenmek için Mert'i izlemeye devam etmektedir... Emily ise bir şeyler araştırmaktadır...

Kemal ile hala karşılaşmayan Emily, annesinin günlüğünde okuduğu şeyle yıllardır saklanan büyük bir sır olduğunu öğrenir... Ali...

 

 

WILMA ELLES HAKKINDA BUNLARI HİÇ DUYMADINIZ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin