Harley Quinn ile çılgın bir serüvene hazır mısınız? Dizi bugün başlıyor! Fragman ve konusu

Yetişkinlere yönelik macera-komedi türündeki animasyon dizisi Harley Quinn başlıyor! Harley Quinn konusu, fragmanı ve seslendirme kadrosu...

İlk olarak Batman: The Animated Series'te gözüken, çizgi roman evreninden beyaz perdeye ilk adımını Suicide Squad filmiyle gerçekleştiren meşhur DC karakteri "Harley Quinn"in yetişkinlere yönelik animasyon dizisi 29 Kasım 2019 Cuma günü başlıyor.

HARLEY QUINN DİZİSİ BAŞLIYOR!

İlk sezonu 13 bölümden oluşan yapımın ilk bölümü "Til Death Do Us Part"ın ardından diğer bölümler haftalık olarak izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

19-11/29/harley-quinn-ve-batman.png

"HARLEY QUINN" DİZİSİNİN KONUSU

Özellikle The Big Bang Theory ile tanıdığımız Kaley Cuoco'nun Harley Quinn'i seslendireceği dizide Joker'in psikotik eski kız arkadaşı ve suç ortağı Harley Quinn ile en iyi arkadaşı Poison Ivy'nin maceralarını izleyeceğiz.

Harley en sonunda Joker ile olan ilişkisinin tamamen tek taraflı olduğunu ve kendisine zarar verdiğini kabul eder. Kendi kimliğini bulmak için yola çıkan Harley, Poison Ivy'nin teşviğiyle hayatında yeni bir sayfa açar.

Catwoman, Riddler ve Scarecrow da hikaye içinde sıklıkla karşılaşacağımız karakterler olacak.

SESLENDİRME KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizide Cuoco dışında seslendirme kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Lake Bell (Dr. Pamela Isley/Poison Ivy), Alan Tudyk (Joker, Basil Karlo/Clayface), Diedrich Bader (Bruce Wayne/Batman), Jim Rash (Edward Nigma/Riddler), Ron Funches (Nanaue/King Shark), Christopher Meloni (James Gordon), Tony Hale (Dr. Edgar Cizko/Doctor Psycho), J.B. Smoove (Frank the Plant), Jason Alexander (Sy Borgman), Giancarlo Esposito (Lex Luthor), Wanda Sykes (Tsaritsa/Queen of Fables), Rahul Kohli (Dr. Jonathan Crane/Scarecrow), Sanaa Lathan (Selina Kyle/Catwoman)

19-11/29/harley-quinn-hammer.png

Projenin yürütücü yapımcı kadrosu Justin Halpern, Patrick Schumacker ve Dean Lorey'den oluşuyor.

"Harley Quinn" (DC Universe) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin