Harry Potter orijinal kadrosuyla geri mi dönüyor?

Fantastik konusuyla herkese hayran bırakan Harry Potter serisinin devamı için çalışmalar başladı. Sevilen fantastik serinin orijinal kadrosuyla mı yoksa başka oyuncularla mı döneceği sorulurken Warner Bros'tan açıklama geldi. Peki Harry Potter serisinin devamı gelecek mi? Harry Potter'ın yeni filminde eski kadrodan kimler yer alacak? Harry Potter filmi ne zaman çekilecek? Harry Potter'ın yeni filminin konusu ne? Harry Potter'ın yeni filminin kadrosunda kimler var? Harry Potter filmi nerede yayınlanacak? Harry Potter'ın yeni filminin konusu ne? Harry Potter filmi ne zaman vizyone gelecek? İşte Harry Potter serisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Volkan Usta
20 Şubat 2023 - 11:00
Viral

7'den 70'e herkesin severek izlediği Harry Potter serisi yılların eskitemediği filmler arasında yer alıyor. Peki Harry Potter serisine yeni bir film mi geliyor? İşte detaylar!

Yeni Harry Potter Filmi Yolda: Klasik Ekip Geri Dönüyor! - Tamindir

HARRY POTTER SERİSİNE YENİ BİR FİLM Mİ GELİYOR?

Uzun bir aranın ardından geçtiğimiz günlerde Hogwarts Legacy oyunu izleyicilerle buluşurken hayranlar da büyük bir heyecan ortaya çıkardı. Ortaya atılan iddialar kapsamında Warner Bros'un oyunda duyulan heyecan nedeniyle Harry Potter serisine yeniden hayata döndürmek için çalışmalara başladığı belirtildi.

23-02/20/1bc3311d77cb8467579c7fc47fb7e1d50ec5a3c5.jpeg

HARRY POTTER DEVAM FİLMİ ÇEKİLECEK Mİ?

Geçtiğimiz aylarda Warner Bros CEO’su “Harry Potter ve Lanetli Çocuk” isimli tiyatro oyununu beyaz perdeye aktarmak istediklerini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından bugünse filmin ön yapım aşamasına başlandığı ve çok yakında karakterlere hayat verecek oyuncuların belli olacağı iddia edildi. Son Harry Potter filmi olan Harry Potter ve Ölüm Yadigarların Bölüm 2’den yaklaşık 19 yıl sonrasını anlatan tiyatro oyunu, Harry Potter ve Draco Malfoy’un çocukları Albus Severus Potter ve Scorpius Malfoy'un maceralarını anlatıyor.

Harry Potter'ın devam filmi çekiliyor mu?

Ayrıca ortaya çıkan bazı iddialara göre Warner Bros. bu yeni seride bizzat J.K. Rowling’in önderliğinde ilerleyecek ve Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson gibi orijinal serinin önemli oyuncularını yeniden Harry Potter evrenine taşıyacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin