Hastalığı bile aşık etti!

Şükrü Özyıldız ile Sibil Çetinkaya'nın aşkı son sürat devam ediyor. Hastalığıyla boğuşan Çetinkaya'ya bakan sevgilisi Şükrü Özyıldız, sosyal medya paylaşımıyla da dikkat çekti. İşte hastalıktan bile romantizm çıkaran Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya'nın paylaşımları...

Berfin Sengil
18 Ocak 2024 - 15:30
Magazin

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ile sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya'nın bir süredir aşk yaşadıkları biliniyor. Çiftin birlikte gittiği Sri Lanka'da verdikleri pozlar hafızalardayken bu kez de çiftten hastalık paylaşımı geldi.

Zaman zaman kameralara el ele yansıyan Sibil Çetinkaya ile Şükrü Özyıldız ikilisi, 'Her şey yolunda' mesajı vermeyi ihmal etmiyordu. Hasta olan Sibil Çetinkaya'nın yanında da yine sevgilisi Şükrü Özyıldız kaldı.

Çekime Gitmesini Sağlamış

Sibil Çetinkaya, sevgilisinin elini tuttuğu kareyi şu sözlerle paylaştı:

"Anlık... After doktorum ve kaydırınca before doktorum. Beni karışımlarıyla hastalıktan kendime getirip, çekime gitmemi sağlayan sevgilime teşekkürlerle..."

Yorum Gecikmedi

Şükrü Özyıldız ise bu paylaşımına yorumuyla dahil oldu. Özyıldız, "Seni hasta göreceğime, tabiat anayı tarumar ederim" derken; Çetinkaya'dan, "Ahahah doktorum" karşılığı geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin