Haven dizisinin yıldızlarından John Dunsworth hayatını kaybetti!

Haven ve Trailer Park Boys gibi dizilerden tanıdığımız John Dunsworth 71 yaşında hayatını kaybetti.

Volkan Küçükel
17 Ekim 2017 - 18:23
Gündem

Yakın zamanda Syfy'ın Stephen King öyküsü The Colorado Kid'den uyarlanan Haven dizisinde Dave Teagues karakteriyle izlediğimiz Kanadalı aktör John Dunsworth hayatını kaybetti!

JOHN DUNSWORTH 71 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ!

Kanada'nın sahte belgesel tarzında çekilen kült dizisi Trailer Park Boys'ta 2001 senesinden bu yana Jim Lahey rolüyle karşımıza çıkan oyuncu 71 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Aynı zamanda aktörün kızı olan oyuncu Sarah Dunsworth bu üzücü gelişmeyi Twitter hesabından şöyle duyurdu.

"John F. Dunsworth'un ailesi olarak üzgün ve kırık kalpler ile muhteşem koca, baba ve büyükbabamız John Dunsworth'un vefat ettiğini bildirmek istiyoruz. John, kısa ve umulmadık bir hastalığın ardından bu dünyayı huzur içinde terk etti."

17-10/17/tweet-1.png

Aktörün rol almaya devam ettiği Trailer Park Boys dizisinin resmi sosyal medya hesabından ise şu ifadeler paylaşıldı:

"Sevgili dostumuz John Dunsworth'u aniden kaybetmemiz nedeniyle şok ve hayal kırıklığı yaşıyoruz. Ailenin şu anki gizlilik isteklerine saygı duyuyoruz."

17-10/17/gig.gif

Kanada'nın Nova Scotia kentinin yerlisi olan Dunsworth; Dartmouth, Nova Scotia'daki kurgusal Sunnyvale Karavan Kampı'ndaki bir grubun talihsizliklerle dolu yaşamlarına odaklanan Trailer Park Boys dizisinin yanında diziden türeyen The Trailer Park Boys Christmas Özel, Trailer Park Boys: Countdown to Liquor Day ve Trailer Park Boys: The Movie gibi yapımlarda da rol aldı.

17-10/17/john-dunsworth.jpg

Oyuncuyu yakın zamanda Syfy'ın 2010-2015 seneleri arasında beş sezon boyunca ekranlara gelen doğaüstü temalı Haven dizisinde Haven Herald'ın ortaklarından ve kardeşi Vince ile birlikte kasabaya dair birçok sırrı barındıran Dave Teagues karakteriyle de izlemiştik.

Haven - Dave Teagues:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin