Hayat Bazen Tatlıdır 12. bölümde Onur'a ne oldu?

Dün akşam yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır 12. bölümde heyecan dolu anlar yaşandı. Dizinin son bölümünde doğru bildiklerini savunan ve bu sebeple başına türlü belalar gelen Hayat Öğretmen'in öğrencilerinden aldığı darbe yıktı.

Sibel Karagöl
17 Ocak 2017 - 00:36
Yeni Bölüm

Dizinin dün akşam yayınlanan 12. bölümde, heyecan doruktaydı. Hayat Öğretmen 10-B sınıfının kalkıştığı kopya girişimi ve Onur'un ağır bir şekilde dövülmesiyle yıkıldı.

Sevda'nın Basit Tokadı

Koray'ın Sevda'yı öpmesi üzerine araları açılan ikilinin, arkadaşlıklarına nasıl devam edeceği merak konusuydu. Sevda'nın sert tepkisi üzerine basit bir öpücüktü diyen Koray'a Sevda'nın basit tokadı harika bir cevap oldu.

17-01/17/2.jpg

Gözde, Burak ve Sevda Gerginliği Sürüyor

Dizinin geçtiğimiz bölümlerinde Sevda ile Burak ayrılmış olmasına rağmen, Sevda Burak'ın peşine bırakmama konusunda kararlıdır. Burak ise Gözde'yle yakınlaşmaya devam ediyordu. Dizinin dün akşam yayınlanan 12. bölümünde ise Hayat Öğretmen, Burak'ı Gözde'den uzak durması konusunda sert bir dille uyarmıştı. 

Sevda Burak için Gözdeyle saç başa kavgaya girmesi ve Koray'ın Burak'a ve Gözde'ye karşı önemli bir tehdit olması Hayat Öğretmen'i çok korkutmaktadır.

10-B Sınıfında Hırsızlar Var

Okulun müdürü Şerif, sınav haftasına girdiklerini açıklayınca öğrenciler telaşa kapılır. Öğrencilerin başlarının belası matematik dersinde, ders çalışmakla işin içinden çıkamayacaklarından korkan 10 B ekibi, kopya çekmeye karar verir. Fakat Loçko, Emoji, Gözde, Sevda ve diğerleri Şerif Bey tarafından yakalanır. Hayat Öğretmen biricik öğrencilerinin bir hırsız olduğunu öğrendiğinde yıkılır.

17-01/17/1.jpg

Onur'un Başı Belada

Zeynep'in zoraki nişanlısı, Zeynep'in çevresindeki herkese bela olmaya devam ediyor. Zeynep'in elini tutan Onur'a bir ders vermek isteyen zorba, arkadaşlarıyla birlikte Onur'u çok acı bir tecrübe yaşatır.

Dizinin final sahnesinde Hayat Öğretmen ve Gözde'nin şok olduğu sahnede ne ile karşı karşıya kaldıkları ise merak konusu... Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin gelecek bölümünde Onur'un ne kadar zarar gördüğünü ve daha fazlasını öğrenmek için sitemizi takip edebilirsiniz.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin