Hayat Bazen Tatlıdır İzleyiciyle Buluşuyor!

Star TV'nin iddialı televizyon projesi Hayat Bazen Tatlıdır bu akşam 20.00'da seyirciyle buluşuyor. Hayat Bazen Tatlıdır Konusu Ne? Detaylar haberimizde!

Star TV ekranlarında bu akşamdan itibaren izleyicileri ile buluşacak olan Hayat Bazen Tatlıdır dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile daha şimdiden çok konuşulmaya başladı. Birce Atalay, Kanbolat Görkem Aslan ve Ufuk Özkan gibi yetenekli ve deneyimli oyuncuların yer aldığı Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin senaristliğini Gani Müjde ve yönetmenliğini ise Hamdi Alkan yapmakta.

Hayat Bazen Tatlıdır'ın İlk Fragmanı Yayınlandı!

Pazar akşamları Star TV kanalında yayınlanacak olan Hayat Bazen Tatlıdır dizinde güzel oyuncu Birce Atalay "Hayat" ismi ile idealist  bir öğretmeni canlandırmakta ve kız kardeşi de aynı lisede öğrenim görmekte.

Kız kardeşi Gözde'ye takıntılı olarak aşık olan mafya babası Cerrah'ın erkek kardeşi Koray yüzünden okuldaki görevinden alınan idealist öğretmen Hayat artık başka bir okula gitmek zorunda kalmış ve gittiği okuldaki müdürün etik olmayan hareketleri ile aş etmek zorunda kalmıştır. Deniz öğretmen ve kız kardeşi Gözde'yi artık bambaşka ve biraz da zor bir hayat beklemektedir. 

Hayat Bazen Tatlıdır dizisi 16 Ekim Pazar günü itibari ile her Pazar günü saat 20:00'da Star TV ekranları ile buluşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin