Hayat Sevince Güzel basın toplantısı

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Eray Koçak’ın oturduğu Hayat Sevince Güzel dizisinin basın toplantısı önceki gün Çeşme Ildır köyünde yapıldı.

resim yok
24 Mayıs 2016 - 11:15
Magazin

Karaburun, Kösedere ve Ildır köyünde çekimleri devam eden dizininin tüm oyuncu kadrosu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kameraların karşısına geçen dizi kadrosu sevince hayatın daha da güzel olabileceği mesajını verdi.

Dizinin seyirciye stresten uzak eğlenceli dakikalar yaşatacağını dile getiren oyuncular çok güçlü ve akıcı bir senaryoları olduğunu belirtti. Çekimleri Ege'de yapılan dizi yakında FOX’ta seyircilerle buluşacak.

DİZİNİN KONUSU

Dizi; yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesinin arkalarında bıraktıkları belalılardan uzaklaşmaya çalışırken, köyün hırçın güzeli Zarife’nin koyunları yüzünden kaza yapmaları ve kendilerini Ege’de bulmaları ile kaza sonrasında Zarife, Savaş, Barış arasındaki aşk üçgenini anlatıyor.

Yönetmen Eray Koçak çekimlerin daha çok İzmir ve çevresinde göze hoş gelen mekanlarda gerçekleştirildi. Dizinin ilk bölümünün çekimlerinin bitti ve yakında seyirci ile bulaşacak dedi.

16-05/24/hayat-sevince-guzel-4.jpg

16-05/24/hayat-sevince-guzel-5.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin