Yeni dizi No:309 başlıyor

Fox TV'nin Romantik Komedi türündeki yeni dizisi 1 Haziran akşamı başlıyor.

resim yok
24 Mayıs 2016 - 15:15
İptal - Onay

FOX’ta yaz aylarında yayınlanacak gizem ve kahkaha dolu dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, FOX’un yaz aylarında yayınlanacak yepyeni dizisi No: 309 Haziran’da ekranlara geliyor. Başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı ve bir çok başarılı projeye imza atmış usta oyuncu Sumru Yavrucuk’un yer aldığı dizinin akıllarda bıraktığı melodisi ve eğlenceli sahneleriyle dolu tanıtım videosu geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Yaz aylarına yakışır samimi, eğlenceli ve bol kahkaha vaat eden dizi tesadüfler zinciri ile örülen, hiçbir şeyin imkansız olmadığı bir aşk hikayesini izleyici ile buluşturuyor.

İLGİLİ İÇERİK

No: 309’da Başlayan Masal Gerçek Olacak mı?

Dedesinden kalan mirası alabilmek için bir an evvel evlenmesi ve çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoru ile bir randevuya gider. Aynı gece başka biriyle buluşmak için o mekana gelmiş olan Lale, yanlışlıkla Onur’un masasına oturur. Kuzen Erol, Onur’un bu randevusunu sabote etmek için içkilerine ilaç katınca, belki hiç bir zaman bir araya gelmeyecek olan Lale ile Onur kendilerini kaybedip çılgın bir gece geçirirler. Ertesi sabah aynı yatakta 309 no’lu odada uyanan Onur ve Lale, aralarında bir şey geçmediğini düşünüp birbirlerini bir daha görmemek üzere otelden ayrılırlar. Üç ay sonra Onur annesinin istediği kızla nişanlanırken, Lale ise hiç tanımadığı bir adamdan hamile olduğunu öğrenir.

No:309 Oyuncuları için tıklayın.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin