Hayati ve Diğerleri dizisi ne zaman yayınlanıyor? Konusu ve oyuncu kadrosu

Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Hayati ve Diğerleri dizisi ne zaman yayınlanıyor? Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Berfu Gürle
06 Ekim 2017 - 16:24
İptal - Onay

Türk televizyon tarihinde öncü girişimlere sahip olan İrfan ŞahinHayati ve Diğerleri dizisinin yapımcılığını üstlendi. İrfan Şahin tarafından kurulan 1441 Yapım'ın bu projeyi üstlenmesiyle çalışmalar başladı. Dizinin projesini Kanal D'ye sunmasıyla yeni sezonda karşımıza gelecek diziler arasında kendine yer ayırdı. Çalışmaların sürdüğü proje Hayati ve Diğerleri dizisi ne zaman yayınlanıyor?

Kanal D ekranlarına gelecek dizi Hayati ve Diğerleri'nin yönetmenliğini, birçok projeye imza atmış, Takva filmiyle çok konuşulmuş ödüllü yönetmen Özer Kızıltan yapacak.

17-10/06/celil-nalcakan-hayati-ve-digerleri-oyuncu-kadrosu.png

Hayati ve Diğerleri Konusu ve oyuncu kadrosu

Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu. Dizinin başrolünde Hanımın Çiftliği, İntikam ve Poyraz Karayel dizisilerinden tanınan ünlü oyuncu Celil Nalçakan seçildi. Dizide ismi belli olan diğer isimlerde Günay Karacaoğlu, Levent Ülgen, İbrahim Selim ve Cansu Dağdelen yer alıyor. Dizinin konusu henüz belli olmasa da komedi türünde olacağı biliniyor. 

Hayati ve Diğerleri dizisi ne zaman yayınlanıyor?

Kadrosu belli olan dizi Hayati ve Diğerleri 19 Kasım 2017'de Kanal D ekranında! 

Hayati ve Diğerleri Yakında başlıyor

Celil Nalçakan

17-10/06/celil-nalcakan-kimdir.png

Sivas doğumlu oyuncu 10 Haziran 1978 senesinde dünyaya gelmiştir. Sivas'ta gençliğiğne kadar yaşayan oyuncu öğretmen çocuğudur. Celil Nalçakan, Poyraz Karayel, İntikam, Hanımın Çiftliği ve Sıla gibi dizilerde yer almıştır. 

İbrahim Selim

17-10/24/brahim-selim-hayati-ve-digerleri.jpg

Ankara doğumlu ünlü tiyatrocu ve oyuncu Selim, son yıllarda 'Stolk' adındaki kanalında seçtiği konular ile ilgili içerik üretip sunarak sosyal mecrada birçok kişi tarafından tanınmıştır. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan İbrahim Selim tek kişilik tiyarosu 'Bunu ben de yaparım!' hala devam etmektedir.

Günay Karacaoğlu

17-10/06/gunay-karacaoglu-kimdir.png

Kayseri doğumlu sanatçı 1 Ocak 1971 tarihinde doğmuştur. 1991 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunudur. Birçok tiyatro, sinema ve dizide yer alan usta oyuncu sayısız işe imza atmıştır. İlk tanındığı diziler Yeditepe İstanbul ve Yarım Elma'dır.

Levent Ülgen

17-10/06/levent-ulgen.png

Tam ismi Ömer Levent Ülgen olan usta sanatçı, 1962 yılında dünyaya gelmiştir. Sayısız projede bulunan oyuncu komedinin aranan yüzü olmuştur. Seyirciyi hem ağlatan hem güldüren usta oyuncu Akasya Durağı, Kiralık Aşk gibi dizilerde yer aldı. 

Cansu Dağdelen

 17-10/06/cansu-dagdelen-kimdir-1507295974.png

4 Ocak 1984 doğumlu güzel oyuncu Gaziantep'te dünyaya gelmiştir. Kalbim Seni Seçti, 2 Yaka İsmail, Kadim Dostum dizilerinde yer almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin