Hayatımın Neşesi final mi yapıyor? Dizi ne zaman ekrana veda edecek?

Başrollerinde Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin'in yanı sıra çok sayıda usta ismin yer aldığı, TRT 1'in sevilen dizisi "Hayatımın Neşesi" yeni karar aldı. Hayatımın Neşesi final mi yapıyor? Hayatımın Neşesi ne zaman final yapacak? Hayatımın Neşesi neden final yapıyor?

ozan
11 Ekim 2023 - 10:27
Kültür Sanat

TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşan Hayatımın Neşesi final kararı aldı. Başrollerini Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin, Metin Coşkun, Aras Şenol, Gizem Kala, Süreyya Güzel, Ezgi Tombul, Uğur Demirpehlivan ve Selma Güneri gibi isimlerin paylaştığı dizi, yakın zamanda final yapacak.

23-10/11/hayatimin-nesesi.jpg

7 Kasım'da final yapacak!

Üç aylık bir yaz dizisi olarak planlanan ancak seyircinin ilgisi nedeniyle final kararını uzatan Hayatımın Neşesi, 7 Kasım'da final yapacak.

23-10/11/hayatimin-nesesi1.jpg

18. bölümüyle veda ediyor

Usta isimlerden oluşan kadrosuyla da çok sevilen dizi, 18. bölümde final yapacak. Dizinin son bölümü 7 Kasım Salı akşamı ekranlarda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin