Hayatımın Şansı dizisinin Yonca’sı Şifanur Gül kimdir? Şifanur Gül nereli, kaç yaşında?

Fox’un yeni dizisi Hayatımın Şansı senaryosu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Hayatımın Şansı dizisinin Yonca’sı Şifanur Gül kimdir? Kaç yaşında? Şifanur Gül daha önce hangi dizilerde oynadı? Hayatımın Şansı dizisi konusu nedir? Hayatımın Şansı dizisi oyuncuları kimler? Şifanur Gül nereli, kaç yaşında? Hayatımın Şansı dizisi 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Volkan Usta
22 Aralık 2022 - 17:22
Kültür Sanat

Fox’un NTC Medya imzalı yapımı Hayatımın Şansı dizisi ilk bölümüyle seyircisinden geçer not almayı bildi. Konusu kadar güçlü kadrosuyla da dikkat çeken Hayatımın Şansı oyuncularını sizler için derledik!

Hayatımın Şansı dizisinin Yonca’sı Şifanur Gül kimdir? Yonca karakterini yakından tanıyalım!

Yonca, kızı Sare ile yaşayan bekâr bir annedir. Hırçın, dik bir yapıya sahiptir. Çocukluğundan beri zorluklarla boğuşmuş, bu da onu hayata karşı öfkeli biri haline getirmiştir.  Çok genç yaşta hamile kalmış, okuluna devam edememiş ve bütün hayatını kızı Sare’ye adamıştır. Annesinin de iki ay önce ölmesi ile kızı ile baş başa kalmıştır.   Hayatta tek önemli şey kızının mutluluğudur. Onca zorluğa rağmen anne ve kızın mutluluğu, Yonca’nın eski sevgilisi Alpay'ın, velayet davası açmasıyla alt üst olur. Kızına iyi bir hayat sunacağını mahkemede ispatlaması, daha iyi şartlarda bir iş bulması gerekmektedir. Ve Yonca’nın yolculuğu başlar… Mafyayla, suçla ve polislerle örülü bir hayata adım atacaktır.

22-12/15/fanur.jpg

Şifanur Gül kimdir? Şifanur Gül nereli? Kaç yaşında?

Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu. 26 Kasım 1997 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi.  170 cm boyunda ve 53 kg. Ankara Üniversitesi Devlet Tiyatrosu Oyunculuk Anabilim Dalı mezunu. Henüz Lise döneminde iken oyunculuk eğitimleri almaya başlamış, tiyatro ve sanat okullarında eğitimini pekiştirmiştir.

Şifanur Gül, tiyatro oyuncusu olarak çalışmakta iken Focus Film sahibi Nilgün Sağyaşar’ın dikkatini çekti. 2019’da ekranlara gelen Sevdim Seni Bir Kere dizisinde kadın başrol oyuncusu olup Eylül karakterini, 2020’de Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Gülperi karakterini canlandırdı. 2021’de Cam Tavanlar, Kuş Uçuşu, 2022 yılında Ölüm Kime Yakışır, Akif, Terzi, Kuş Uçuşu gibi çeşitli dizilerde oynadı.

Rol Aldığı Yapımlar:

Hayatımın Şansı ( Yonca, TV Dizisi 2022)

Kuş Uçuşu (Güliz Türkmen, TV Dizisi 2022)

Terzi (Terzi Esvet, TV Dizisi 2022)

Akif (Sinema Filmi 2022)

Ölüm Kime Yakışır (TV Dizisi 2022)

Kırmızı Oda (Genç Firuzan, TV Dizisi 2021)

Cam Tavanlar (Suna, TV Dizisi 2021)

Benim Adım Melek (İkra, TV Dizisi 2021)

Uyanış: Büyük Selçuklu (Gülperi, TV Dizisi 2020)

Sevdim Seni Bir Kere (Eylül, TV Dizisi 2019)

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin