Hayranları oyuncu Pelin Akil'e isyan ettirdi!

Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, hayranlarının ısrarlı ziyaretlerinden yıldı..

Merve Mutlu
20 Haziran 2019 - 10:19
Magazin

Oyuncu Pelin Akil Altan, yakın zamanda ikiz çocuklarını dünyaya getirdi. Anıl Altan ile yaptığı evliliğin ardından annelik duygusunu da tadan Akil, sosyal medyayı da aktif şekilde kullanan ünlülerden biri. 

19-06/20/pelin-akil-altan.png

Zorlu bir hamilelik geçiren ve kızları Alin ve Lina'yı dünyaya getirdikten sonra eğlenceli aile fotoğrafları ile sempatik paylaşımlar yapan oyuncu, kapıdaki güvenliği atlatarak evlerine kadar gelen hayranlarına isyan etti. 

Pelin Akil Altan, bazı durumlardan artık rahatsızlık duymaya başladı ve bu rahatsızlığını da sosyal medyada dile getirdi. 

"Burası bizim özelimiz!"

19-06/20/pelin.png

Instagram hesabından paylaşım yaparak şu sözleri söyledi: "Evimize kadar gelip, kapımızı çalıp 'Evinizi ziyarete geldik, sizi görmeye geldik' diyen bazı kız arkadaşlar var. Yapmayın bunu. Burası bizim evimiz, özelimiz. Dışarıda zaten sizi gördüğümde seve seve öpüyorum, konuşuyorum, fotoğraf çektiriyorum. Aşağıda güvenlik de var ama nasıl yukarı çıkabildiniz bilmiyorum. Ama bu yaptığınız doğru değil."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin