Hayrettin Menajerimi Ara dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Menajerimi Ara'ya yeni oyuncu geliyor.

Merve Mutlu
15 Aralık 2020 - 16:45
Gündem

Star Tv ekranlarının Ay Yapım imzalı, Call My Agent dizisinden uyarlanan dizisi Menajerimi Ara, yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Bir menajerlik şirketinde geçen dizi, ünlüler dünyasının ışıltılı hayatının perde arkasına da ışık tutuyor.

20-12/15/menajerimi-1608040822.jpg

Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri bir araya getiren dizinin kadrosu: Ercan Kesal, Hazal Kaya, Burçin Terzioğlu, Aslı İnandık, Alican Yücesoy, Ozan Dolunay, Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır, Derya Baykal, İrem Derici, Ferhan Şensoy, Selen Uçer, Murat Dalkılıç ve Çağatay Ulusoy gibi ünlü isimleri kendi kimlikleri ile konuk olarak ağırladığı senaryosu ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Hayrettin Menajerimi Ara dizisinin kadrosuna dahil oldu!

20-12/15/hayrettin-k.jpg

Sevilen isimlerin bir araya geldiği ve büyük bir beğeniyle izlenen Menajerimi Ara dizisine yeni bir isim katılıyor. Koray karakteriyle diziye dahil olacak olan isim komedi yapımlarının aranan ismi Hayrettin Karaoğuz oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin