resim yok
09 Ekim 2012 - 00:00

 

Mesut Yar'ın CNN Türk'te hazırlayıp sunduğu Burada Laf Çok programının dünkü konukları Son Yaz Balkanlar'ın başrol oyuncuları Hazal Kaya, Tardu Flordun, Furkan Palalı ve Luran Ahmeti oldu.
 
Başarılı oyuncu Hazal Kaya 'Adını Feriha Koydum' dizisinin kendisi için bittiğini ve artık geri dönüş olmadığını söyledi.
 
FERİHA HORTLAMAZ DEĞİL Mİ?
 
Mesut Yar: Feriha hortlamaz değil mi? Ben çok korkuyorum Türk dizilerinden.
 
Hazal Kaya: Hayır.
 
Mesut Yar: Öyle mezarından fırlayıp Aşiyan'daki mezarlğı beğenmedim beni Feriköy mezarlığına gömün diye...
 
Hazal Kaya: Yok yok. Öyle bir şey yok. Ben "Son Yaz Balkanlar"dayım.
 
MUTLU MU AYRILDIN MUTSUZ MU?
 
Mesut Yar: Hazal bir önceki dizinden mutlu mu ayrıldın mutsuz mu? Bunu artık sormak zorundayım?
 
Hazal Kaya: Mutlu ayrıldım.
 
Mesut Yar: Bu bazı konuşmalara son verecek çünkü.
 
ORADA 100 ARKADAŞIM VAR ONLAR İÇİN SADECE...
 
Hazal Kaya: Yani aslında şöyle bir şey... Ben her setim için şunu söyleyebilirim. Çok fazla şey öğrenebiliyorum. Çok iyi oyuncularla bir arada olabiliyorum. Sette öğretmenlerim vardı. Bunu elimden geldiğince iyi değerlendirdim. Bu Adını Feriha Koydum seti için de geçerli. Orada başımıza çok talihsiz şeyler de geldi. Vahide Gördüm hastalandı, Deniz Uğur hastalandı, ben bir dönem hastaneye yattım. Olumsuz anlamda da çok şey öğrendim. O dönem hayat bana çok şey öğretti. Dolayısıyla benim kötü anacağım hiç bir şey yok o sette. İyi ki orada oynadım. Şu an çok da hoşlanmıyorum gerçi konuşmaktan. Çünkü o artık başka bir dizi. Benim oydanığım dizi bitti. Benim de onlar için tek dileğim başarı olabilir. Çünkü orada benim 100 tane arkadaşım çalışıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin